Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da 4 tane bomba gibi gelişme var!

Yasak Elma’da 4 tane bomba gibi gelişme var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi Fox TV’nin en sevilen yapımlarından birisi. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin sempatisi izleyicileri o kadar çok sardı ki, dizi 3. sezonunda kendini buldu.

Talat Bulut,Şevval Sam, Nesrin Cavadzade,Barış Kılıç, Tuvana Türkay, Hakan Karahan gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi reytingleriyle de büyük bir başarı kazandı. Hem de bu başarıyı Çukur ve Sefirin Kızı gibi çok iddialı yapımların olduğu bir günde yaptı.Peki Yasak Elma dizisi nereye gidiyor,neler olacak, son gelişmeler neler? İşte detayları haberimizde…

Öncelikle diziye 2 isim veda ediyor, 1 oyuncu ise yeniden gözükecek. 4. gelişme ise Fox TV cephesinden olacak.

1-Diziye tekrar dönen isim Zeynep Bastık oldu. 17 Şubat Pazartesi akşamı 69. bölümde Bastık, yine şarkıları ile izleyicileri mest edecek.

Yasak Elma'da 4 tane bomba gibi gelişme var! 9

2-Veda edenlerden ilki 70.bölümde Tuvana Türkay’ın hayat verdiği Leyla karakteri olacak. Leyla’nın gidişi bir çok izleyiciyi de memnun edecek.

Yasak Elma'da 4 tane bomba gibi gelişme var! 10

3-Ardından 71. bölümde bu sefer Hakan Karahan’ın canlandırdığı Nadir’in gidişini izleyeceksiniz… Ancak bu iki karakterin gidişi senaryonun da ciddi şekilde değişeceğini anlatıyor.

Yasak Elma'da 4 tane bomba gibi gelişme var! 11

4- Ve asıl bomba… Fox TV, 3. sezonunda çok başarılı performans gösteren diziyi sezon sonunda final yaptırmayacak.Yani bunun anlamı 2020-2021 sezonunda Yasak Elma’yı izlemeye devam edeceksiniz.