Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da 5. sezon olmayacak mı? Eda Ece’nin bir sözü kafa karıştırdı!

Yasak Elma’da 5. sezon olmayacak mı? Eda Ece’nin bir sözü kafa karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, rol aldığı ilk sinema filminin yapımcısı Şükrü Avşar’dan ödül almanın mutluluğunu yaşadı. SESAM yani Türkiye Sinema Eserleri Sahipleri Meslek Birliği’nin ödül töreninde sahneye çıkan ve aldığı ödül ile de büyük gurur yaşayan Eda Ece, yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çekti.

10 yıldır oyunculuk yaptığını belirten Eda Ece, “Uzun soluklu dizilerde yer aldım ve 7 tane sinema filmim var. Çok severek çalışıyorum ve çok da uzun saatler çalışıyorum. Setten buraya geldim. Yine sete döneceğim. Çok emek veriyoruz” diye konuştu.

Yasak Elma dizisindeki rolü ile ödüle layık bulunan oyuncu, işini severek yaptığının altını çizdi. Dizinin yapımcısı da SESAM’dan ödül kazandı. Bu gururu yaşayan oyuncu, başarının çok yoğun çalışma ile geldiğini de söyledi.

Eda Ece, “Tahmin edemeyeceğiniz kadar yoğun. Bu aralar çok, sezon açıldı, tempo çok arttı. Covid döneminde dinlenmiş olduk, biraz stresli bir zamandı. Şimdi yüksek tempo çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Eda Ece’nin 2021 yılı için planları da var. Oyuncu, Yasak Elma’nın 4. sezonu bittikten sonra yeni projeler yapacağını şu sözlerle söyledi: “Allah’tan seviliyor dizimiz, bakalım bu sezonu da tamamlayalım, sonra yeni projeler de yapacağım.”

Eda Ece’nin 4. sezondan sonra yeni projeler yapacağını söylemesi, kafaları da karıştırdı. Yoksa dizi için 5. sezon düşünülmüyor mu? Ya da ünlü oyuncu dizi dışında başka projeler mi yapacak?

Hayranları ünlü oyuncunun bu imalı sözünün detayını çok merak ediyor. İşte Eda Ece’nin açıklaması: