Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Alihan’ı bu kadar korkutan sır ne?

Yasak Elma’da Alihan’ı bu kadar korkutan sır ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin bu hafta yayınlanan 9. bölümünde büyük bir şok yaşandı.

Zeynep ve Alihan ilişkisi bitti. Alihan, Zeynep’i ani bir kararla terk etti.

Bu kararın arkasında tam olarak nasıl bir sır yattığı ise büyük merak konusu oldu. Beklenmedik bu gelişme, Alihan’ın Hakan ile yaptığı konuşma sonrasında ortaya çıktı.

Zeynep’le buluşmaya hazırlanan Alihan, Hakan’ın evlenip, yuva kurmak, Zeynep’le olan aşkları ile ilgili hatırlatmaları üzerine Alihan bir anda geçmişe döndü.

Travmatik bir durum yaşadığı belli olan Alihan, banyoda krize girdi, ilaç içti, yüzünü yıkadı ve bu sırada çocukken yaşadığı bir olay aklına geldi. Olayın tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz ancak okuldan döndüğünde evde bir manzarayla karşılaştı ve bu durum aşka olan inancını yeniden yerle bir etti.

Şimdi sosyal medyada Alihan’ın ne yaşadığı ile ilgili tahminler havada uçuşuyor. Alihan’ın annesini veya babasını bir başkasıyla yakaladığı ve çocuklukta yaşadığı bu durumun, bir ilişki kurması, aşık olmasına engel olduğu görüşü hakim.

Yasak Elma'da Alihan'ı bu kadar korkutan sır ne? 7

Ne olduğunu anlamayan Zeynep, Alihan’la konuşmaya geldiğinde öyle sözler duydu ki ondan hem Zeynep hem ekran başındakiler çok şaşırdı. Alihan, çapkın bir adam tavrı takınmış ve “Peşinden koşarken güzeldi, eğlenceliydi, şimdi elde ettim, bitti. Olmadığım bir adam gibi davranmak beni yordu” sözleriyle Zeynep’i etti.

Dizinin başından beri Zeynep ve Alihan aşkına çok inanan izleyenler de bu tavır karşısında büyük şok yaşadı. Alihan’a tepki yağdı. “Zeynep hiç affetme bu sözlerden sonra, sürüm sürüm süründür onu” şeklinde yorumlar yapıldı.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Şimdi tahminler havada uçuşuyor. Alihan, büyük pişmanlık yaşayacak, Zeynep öfkelenecek ve intikam almak için uğraşacak ve belki de hamile olduğu üzerine tahminler yapılmakta. İzleyip hep birlikte göreceğiz ancak Zeynep ve Alihan aşkı için diziyi takip edenlere bu olay büyük bir şok yaşattı. Alihan’ın sırrı ise büyük merak konusu oldu.

İşte 9. bölümde herkesi şaşkına çeviren o sahneler: