Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da bu öpüşme, Eda Ece ve Berk Oktay’ın İlişki Durumu Karışık dizisini hatırlattı!

Yasak Elma’da bu öpüşme, Eda Ece ve Berk Oktay’ın İlişki Durumu Karışık dizisini hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde 4 sezon yer aldıktan sonra, yapımcı ile anlaşmazlık yaşayan ve ayrılan Berk Oktay, şimdilerde Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncunun diziye gelişi hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Berk Oktay ile Eda Ece ise 2015 yılında birlikte rol aldıkları İlişki Durumu Karışık isimli diziden sonra yeniden bir dizide birlikte rol aldılar. İkilinin eski dizisini hatırlayanlar ise yıllar sonra kavuşmanın gerçekleşmesinden duydukları mutluluğu sosyal medyada mesajlarıyla kutladı.

Yasak Elma dizisinin 88.bölümünde Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakteri ile Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız arasında aşk kıvılcımları nihayet öpüşme ile alev aldı. Yıldız, doğru bir ilişki arayışında Çağatay’ı bekliyordu ve sonunda istediği de oldu.

İlişki Durumu Karışık dizisini hatırlayanlar ise yıllar sonra iki oyuncunun farklı bir dizide ve farklı karakterlerle yeniden buluşmasına atıf yaptı. Berk Oktay’ın Can ve Eda Ece’nin Elif karakterlerini canlandırdıkları İlişki Durumu Karışık’taki kavuşamamalarına vurgu yapan dizi izleyicileri, çeşitli yorumlarla bu durumun telafi edildiğine yönelik ifadeler kullandı.

Yasak Elma'da bu öpüşme, Eda Ece ve Berk Oktay'ın İlişki Durumu Karışık dizisini hatırlattı! 7

İzleyiciler tarafından, “İlişki Durumu Karışık’ta kavuşamamışlardı, bu dizide kavuştular” diyerek senaristlerin yıllar sonra izleyicileri mutlu ettiğini belirten birçok yorum yapıldı.

Bazı dizi hayranları ise Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Kerim karakterinin Yıldız ile kavuşamaması durumuna da “Bir sonraki dizide bu sefer Kerim ile kavuşurlar” diyerek de temennilerini dillendirdi.

Yasak Elma dizisinin yıllar önce yayınlanan bir başka diziyi bu şekilde hatırlatması da ilginç bir nostalji oldu.