Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da hem vedalar hem transfer var ama kafalardaki soru işareti bitmiyor!

Yasak Elma’da hem vedalar hem transfer var ama kafalardaki soru işareti bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin beşinci yeni sezonu öncesinde yaşanan gelişmeler bitmek bilmiyor… Dizinin ilk dört sezonunun ardından bitecek mi yoksa devam edecek mi, merakı son bulmuş ve yapımcı ile kanal anlaşarak beşinci sezon için yeşil ışık yakmıştı.

Dizide Ender olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Şevval Sam da bu gelişmeyi, izleyicilerin çok istemesi üzerine beşinci sezonu da çekeceklerini açıklayarak duyurmuştu. Bu gelişmelerin ardından Yasak Elma dizi hayranları adeta bombardıman gibi yeni gelişmelerle karşı karşıya kaldı.

Öncelikle ayrılan isimler bir bir ortaya çıktı. 4. sezonda ekibe katılan Erdal Özyağcılar’ın yeni sezonda olmayacağı ortaya çıktı.

Sonra bu ayrılıklara yeni bir dizi anlaşması yapan Barış Kılıç’ın katıldığı ve ünlü oyuncunun yeni sezonda Uzak Şehrin Masalı isimli dizide yer alacağı bilgisi geldi…

Ayılıklar bununla da sınırlı kalmadı. Şafak Pekdemir kendisini daha çok gösterebileceği ve başrolünde yer aldığı BBC yapımı olan Mistress’in uyarlaması olan Yalancı ve Mumları dizisinde yer alacak..

Ardından ise bu sefer Gülenay Kalkan’ın da yeni sezonda olmayacağı gerçeği ortaya çıktı. 4 önemli oyuncunun ayrıldığı diziye yeni bir ailenin katılacağı ve kızlarını da Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağının da netleşmesi ile birlikte Yasak Elma’nın beşinci sezonu öncesinde üst üste bomba gelişmeler yaşanmış oldu.

Dizinin hayranları daha yeni sezon başlamadan adeta ayılıklarla sarsıldı ve Biran Damla Yılmaz transferi ile de büyük mutluluk yaşadı. Baraj dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan Yılmaz, yeni sezon için doğru bir karar mı aldı, yakında göreceğiz. Zira Yasak Elma’nın Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakterinin olmadığı beşinci sezonun ne kadar ilgi çekeceği kafalarda soru işareti olarak kaldı.

Yasak Elma’da hem vedalar hem transfer var ama kafalardaki soru işareti bitmiyor! 7