Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Nesrin Cavadzade yeni bir karar alınmasına neden oldu!

Yasak Elma’da Nesrin Cavadzade yeni bir karar alınmasına neden oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde dördüncü sezonun sonlarına doğru sette yaşanan bir olay Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılmasına ve sette büyük gerginlik yaşanmasına neden olmuştu. Oyuncunun yönetmen ile anlaşmazlık yaşaması sonrasında seti de terk etmesi krizi büyültmüştü.

Medyapım’ın sahibi olan Fatih Aksoy, bu durumu affetmeyerek Nesrin Cavadzade’nin hikayeden çıkartılmasına karar vererek çok sert bir mesaj verdi… Bu sert mesaj o noktada da kalmadı. Dizi ekibine yaşanan bu olayın tekrarının olmaması adına önemli bir mesaj da verildi.

Medyapım oyuncu sözleşmelerine yeni bir madde ekleyerek hem önlem aldı hem de benzer bir olayın yaşanmasının önüne geçti. Gazeteci Birsen Altuntaş bu yeni kararın detaylarını paylaştı. Medyapım sette işini tamamlamadan ayrılan bir oyuncunun 10 bölüm ücreti kadar ceza ödemesini öngörüyor.

Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade yeni bir karar alınmasına neden oldu! 4

İstisnalar olarak ise, devlet hastanesinden alınan rapor ile geçerli bir hastalığın kanıtlanması veya yakın derecede bir aile üyesinin vefatı, adli makamlardan gelen zorunlu davetler dışında hiçbir oyuncunun işini bitirmeden setten ayrılmasına izin verilmeyecek.

Alınan bu yeni karar Yasak Elma dizi setinde herhangi bir sorun yaşanmasının önüne geçmek ve stoksuz giden dizi için izleyicilere verilen her hafta yayın sözünü gerçekleştirmek adına önemli bir adım olduğu ortaya çıkıyor.

Beşinci sezonu ile yeniden ekranda yer alan ve çok başarılı bölümler ile geniş izleyici kitlesine ulaşmayı sürdüren Yasak Elma dizisi için şimdiden altıncı sezon planları yapılıyor.

Şevval Sam’ın ‘dizide yaşlanmak istemiyorum’ çıkışı ayrı bir yana, Fatih Aksoy’un 200 bölüm çekerek kendi yapımcı kariyerinin zirvesine çıkmak istediği de gelen bilgiler arasında.