Ana sayfa Dizi Analiz Yasak Elma’da olmaz denilen de oldu, Yıldız Kumru’nun hayatını kurtardı!

Yasak Elma’da olmaz denilen de oldu, Yıldız Kumru’nun hayatını kurtardı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı Yasak Elma, dün 131. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Yine heyecan dolu, nispeten sakin bir Yasak Elma bölümünü geride bıraktık. Kumru ve Ender dizi süresince performanslarıyla tempoyu ellerinde tutmayı başardılar. Ender, Yıldız’dan sinirini önce odasını değiştirerek çıkarmak istedi fakat Yıldız’ın hesap sormak istemesi bir anda şirkette Çağatay ve Doğan’ın da karıştığı gerilimi yüksek bir olaya dönüştü.

Çağatay, Ender ile birlikte yaptıkları planları şirketteki hisseleri ve güçlerini artırmak için devreye almakta gecikmediler. Diğer yandan Yıldız’ın annesi Asuman, yine her şeyi yanlış anladı ve kızının hamile olduğunu düşünerek onun peşine düştü.

Yasak Elma’da olmaz denilen de oldu, Yıldız Kumru’nun hayatını kurtardı! 7
Bu sırada Kumru, Yıldız başta olmak üzere tüm çevresindekilere kötü davranmaya devam ederken bir yandan da Çağatay’ın ilgisizliği sonucu çocuğunu aldırma noktasına kadar getirdi. Fakat son anda Çağatay’ın Kumru’yu araması bu düşüncesinde vazgeçmesini sağladı.

Kumru’nun evde estirdiğini annesi Asumandan öğrenen Yıldız hesap sormak için Kumru’nun odasına gitti. Tam birbirlerine bağırmaya başlamışlardı ki Kumru’nun sancısı tuttu ve apar topar, kimselere haber vermeden hastanenin yolunu tuttular.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Yasak Elma (@yasakelmafox)’in paylaştığı bir gönderi

Kumru’nun evdeki durumu pek iç açıcı değildi, maalesef hastanede bebeğini düşürdüğünü öğrendi. Fakat bu olay onun uzun süredir yaşamadığı, içinde bir yerlerde bastırdığı “iyi duyguların” aklına gelmesine sebep olmuş olmalı ki yanına gelen Yıldız’a bu sefer çok iyi davrandı ve elini tutarak ondan af diledi. Bu durum karşısında ne yapacağını bilemeyen Yıldız ise adeta dondu kaldı.

Bu olayla birlikte asla anlaşamayan ikili arasındaki buzlar, Kumru’nun özrü sayesinde erimiş görünüyor. Her ne kadar sosyal medyada “Yıldız & Kumru arkadaşlığı gümbür gümbür geliyor. Şimdi Çağatay ile Ender düşünsün.” yorumları yapılsa da Yasak Elma’da her an her şey olabilir. 132. bölümün fragmanını heyecanlar bekliyoruz.