Ana sayfa TV Programları Yasak Elma’da oynamıştı, yine Yemekteyiz’de ortaya çıktı! Tuğçe Sökesoğlu’nun amacı ne?

Yasak Elma’da oynamıştı, yine Yemekteyiz’de ortaya çıktı! Tuğçe Sökesoğlu’nun amacı ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Geçtiğimiz yıl Yemekteyiz programına katıldığında dikkat çekmişti Tuğçe Sökesoğlu.

Sonrasında MasterChef programında ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda da Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde konuk oyuncu olmuştu.

Tuğçe Sökesoğlu, bu kez yeniden Yemekteyiz’in Best Of bölümlerinde yarışıyor.

Aslında konservatuvar mezunu olan Sökesoğlu, tiyatro eğitimi almış bir isim. Onun ilk televizyon ekranlarına çıkışı da Fox TV’de yayınlanan Gardırop Savaşları isimli bir moda programıydı.

1990 doğumlu Tuğçe Sökesoğlu, aynı zamanda Aşk Yalanı Sever ve Tatlı İntikam isimli dizilerde de kısa bir rol aldı.

Catring firmasında yöneticilik yapmaya da devam ediyor.

Yasak Elma'da oynamıştı, yine Yemekteyiz'de ortaya çıktı! Tuğçe Sökesoğlu'nun amacı ne? 7

Tuğçe Sökesoğlu’nun daldan dala atladığı ve program program, dizi dizi gezdiği bir ortamda herkesin aklına gelen soruyu Onur Büyüktopçu sordu.

“Televizyon için doğmuş, katılmadığı program kalmadı” diyen Onur Büyüktopçu, ilginç bir bilgiyi de verdi Yemekteyiz yarışmasında. Tuğçe Sökesoğlu’nun bir dönem dizilerde Cast direktörü olarak çalıştığı da ortaya çıktı. Hatta Kiralık Aşk dizisinde de çalıştığını söyleyen Büyüktopçu, “Orada cast direktörü bendim. Bence siz orada attınız!” diyerek takıldı Tuğçe Sökesoğlu’na.

Kendisini ekrandan izlediğini ve oyunculuğunu da beğendiğini ifade eden Onur Büyüktopçu, farklı alanlarda koşup duran Tuğçe Sökesoğlu’na aslında ne yapmak istediğini sordu.

Sökesoğlu’nun yanıtı ise netti ve “Oyunculuk alanında ilerlemek istiyorum” diye konuştu.

Tuğçe Sökesoğlu’nun bu yanıtından sonra yapımcılardan yeni teklifler gelir mi bilinmez ama programlar arasında savrulup duran Sökesoğlu’nun gönlünde aslında oyunculuk yattığı da anlaşılmış oldu!