Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Zeynep ve Alihan aşkını resmen bitirdiler! Geçmiş olsun!

Yasak Elma’da Zeynep ve Alihan aşkını resmen bitirdiler! Geçmiş olsun!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizinin adeta lokomotifi olan Zeynep ve Alihan çiftine onarılması güç bir yara verildi!
Televizyongazetesi/Analiz

Geçtiğimiz hafta romantik bir mesajla kendini affettirmek için Zeynep’e randevu verdi Alihan.

Üstelik binbir zahmet ve zorlukla Zeynep’i ancak ikna edebildi. Amerika’ya gitmeden önce çok kırdığı Zeynep’in gönlünü almak için bir fırsat yakalamıştı.

Alihan’a aşık Zeynep, filmi izleyip şehrin en yüksek binasına gitti. Ancak saatlerce bekledi ama kimse gelmedi! Gözleri yaşlı bir şekilde oradan ayrıldı Zeynep.

Bir hafta boyunca herkes Alihan’ın neden gelmemiş olabileceğini düşünüp durdu. Pek çok mazeret üretildi, kiminde de Alihan’ın yine psikolojik açmazlarına girdiği düşünüldü. Bazıları da dizide olan olayı doğru tahmin etti.

Lila’nın aniden bir erkek arkadaşı ortaya çıkmıştı geçen bölüm. Randevulaşan Lila, Yıldız’ı ikna edip babasından gizli arkadaşının evine gitti. Oradan bir şey çıkacağını izleyici anlamıştı ve yanılmadı.

Yasak Elma'da Zeynep ve Alihan aşkını resmen bitirdiler! Geçmiş olsun! 7

Alihan tam Zeynep’le buluşacağı yerin önüne gelmişti ki dayısını arayıp yardım istedi ve Alihan tabii ki yeğeninin yardımına koştu.

Lila, evde alıkoyulmuş, ev sahibi arkadaşı uyuşturucu madde kullanıyor, kapıyı açmıyor ve Lila da gidemiyordu! Dayısı gelip onu kurtardı ve eve götürdü. Bu arada telaşla telefonunu da arabada yere düşürmüştü ve Lila’yı aldıktan sonra Zeynep’i aramak isteyince şarjının bittiğini gördü. Eve gittiklerinde Zeynep’i bir kez aradı ve tabii ki Zeynep o telefonu açmadı. Bir daha da ne aradı, ne onu görmek için bir şekilde onun evine gitmeye çalıştı…

Tüm bu yaşananlardan sonra Zeynep doğal olarak Alihan’ı dinlemek bile istemiyor. Alihan, sanki Zeynep’in bir suçu varmış gibi ona nispet yapmaya başladı, olayı doğru dürüst oturup anlatmaya bile çalışmıyor. Cem’in ilgisi nedeniyle Zeynep’i kıskandırmak için Hira ile yakınlaşıyor…

Tüm bu yaşananlar, Alihan’ın kendisini anlatmak için çabalamaması, Zeynep’le empati kuramaması, aşkının peşinden heyecanla koşmaması ve araya giren tüm mazeretler artık izleyiciyi çok sıkıyor! Ve daha da önemlisi Zeynep ve Alihan aşkına kimsenin güveni, inancı kalmadı! Senariste kızan izleyiciler, Alihan’ın samimiyetine inanmıyor. Elinde olmayan sebeplerle gidememiş dahi olsa, yeterince çabalamadığı görüşünde.

Dizinin adeta sürükleyici aşkı Zeynep ve Alihan cephesinde işler nasıl düzelir bilinmez ancak bu durum izleyenlerin hiç de hoşuna gitmiyor!

İşte sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları: