Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki bu ayrılık şok etti! İzleyicinin bambaşka hayalleri vardı!

Yasak Elma’daki bu ayrılık şok etti! İzleyicinin bambaşka hayalleri vardı!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin entrikalarla dolu dizisi Yasak Elma’dan izleyiciyi şaşırtan bir ayrılık haber geldi. Dizide Yıldız’ın eski eşi Kemal karakterini canlandıran Sarpcan Köroğlu diziden ayrıldığını duyurdu.

Sarpcan Köroğlu diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurunca dizinin izleyicilerinden hem şaşkınlık hem de üzüntü dolu mesajlar geldi.

Yıldız ile Kemal’i birbirine yakıştıran ve onların bir arada olmasını isteyen izleyenler bu ani ayrılık kararıyla meydana gelen üzüntülerini dile getirdiler.

Kemal’in hala Yıldız’ı sevdiği ve onu giderek daha çok kıskanmaya başladığı şu son bölümlerde izleyiciler ikili arasında bir yakınlaşma bekliyordu.

Yasak Elma'daki bu ayrılık şok etti! İzleyicinin bambaşka hayalleri vardı! 7

Ufak atışmaları ve kavgaları izleyicilere tatlı gelen ikiliden her ikisi de evli olsa ve tepki çekecek bir ilişki yaşama ihtimalleri olsa da, Yıldız- Kemal aşkı izlemek isteyen izleyicilerin sayısı hiç de az değildi. İzleyenler, Yıldız’ın para ve lüks düşkünlüğünü bırakıp gerçek sevginin farkına varmasını ve Kemal’i sevdiğini anlamasını,Halit’ten boşanmasını hayal ediyordu.

Bu şekilde; Yıldız- Kemal hikayesi ile birlikte izleyicilerin bu çifte dair hayalleri de yarım kalmış oldu.

İzleyenler, şimdi Kemal’in hikayesinin nasıl sonlanacağını ve diziden nasıl bir sonla ayrılacağını merak ediyor.