Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki Ender’e rakip geliyor! Sol Yanım dizisinde Defne Samyeli, Asena ile çok konuşulacak!

Yasak Elma’daki Ender’e rakip geliyor! Sol Yanım dizisinde Defne Samyeli, Asena ile çok konuşulacak!

tarafından zk zk

Star TV’nin yeni dizisi Sol Yanım’ın çekimleri bir süre önce başlamış ve tanıtımı da ekrana gelmişti. Dizinin 2. teaser’ına Defne Samyeli damgasını vurdu adeta! Asena karakteri ile ekrana gelmeye hazırlanan Defne Samyeli’nin oynadığı rol, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak! Zira tanıtımı izleyenler şimdiden Yasak Elma dizisindeki Ender’e benzetmeye başladı Asena karakterini.

Defne Samyeli, son olarak İstanbullu Gelin dizisinde rol almıştı. Bu kez entrikası bol bir karakter olarak ekranlara gelecek. Yayınlanan tanıtımda da bunun işaretleri verilirken, Ender gibi iyi giyimli, zengin ve kurnaz bir karakteri oynadığı da anlaşılmakta.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizi, tanıtımı ve afişi ile büyük ilgi gören ve henüz yayına girmeden sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen ‘Sol Yanım’ın çok konuşulacak yeni tanıtımına Defne Samyeli’nin canlandırdığı Asena karakteri damga vurdu.

Yasak Elma'daki Ender'e rakip geliyor! Sol Yanım dizisinde Defne Samyeli, Asena ile çok konuşulacak! 7

İhsan Kutlusay’la (Cansel Elçin) evliliği sayesinde arzuladığı hayata kavuşmuş ve mütevazı mahalle köklerini reddeden Asena Kutlusay, Defne Samyeli’nin göz alıcı performansı ile ekranların yeni fenomeni olmaya hazırlanıyor. Asena Kutlusay, güzelliği ve gardırobuyla olduğu kadar, hırsı ve entrikaları ile de çok konuşulacak.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’, seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak.

Dizide başrolleri Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli paylaşıyor.

‘Sol Yanım’, yakında STAR TV ekranında izleyiciyle buluşacak.