Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan ayrılan oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosunda!

Yasak Elma’dan ayrılan oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosunda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, kemik bir izleyici kitlesine sahip. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Gökçe Eyüboğlu’nun yer aldıkları dizi, özellikle kadın izleyiciler tarafından, avukatlık mesleğinde ve özel hayatlarında verdikleri mücadelelerle kadın karakterlere özel bir ilgi gösteriliyor.

Hepsi de birbirinden başarılı ve mesleklerinde hırslı, idealist kişilikler olarak sunulan dizinin karakterleri, izleyici tarafından takdir görüyor. Oyunculuklar ve hikayesi ile beğeni toplayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ayrılanlar kadar yeni gelen isimler de hikayeye başka renkler katıyor.

Son olarak diziye katılacağı öğrenilen isim ise özellikle Yasak Elma dizisinden ayrılışı ile izleyiciyi üzen bir oyuncu. Fox TV’nin bir diğer sevilen dizisi Yasak Elma’dan ikinci kez ayrılışından sonra bile hala dönmesi beklenen bir kişi aslında.

Yasak Elma'dan ayrılan oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosunda! 8

Kim mi? Barış Kılıç… Oyuncu, Yasak Elma dizisinde Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender’in eski sevgilisi, sonrasında evlendiği ve oğlunun babası Kaya’ya hayat veriyordu. Kaya karakteri, dizinin sevilen bir karakteri oldu. Barış Kılıç’ın başarı ile canlandırdığı karakter, diziden gitti ama izleyici hala Ender’in bu yarım kalan aşkını bekledi.

Oyuncu, bir sezon sonra yeniden diziye döndü. Fakat bu kez çok fazla kalmadı. Nisan ayında geldiği diziden sezon sonunda Haziran ayında ayrıldı. Kaya tekrar döner mi bilinmez ancak bu sezon başında Barış Kılıç, sezon başında Aslıhan Güner ile başrolünde oynadığı Uzak Şehrin Masalı dizisinde rol almıştı. Bu diziyle birlikte Yasak Elma izleyicisi, Kaya’nın dönmeyeceğini anladı.

Yasak Elma'dan ayrılan oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosunda! 9

Uzak Şehrin Masalı erken final yapınca yeni bir ihtimal doğmuştu ancak Barış Kılıç, bu kez Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna katılıyor. Dolayısıyla en azından bu sezon, Kaya’nın Yasak Elma’ya tekrar dönme ihtimali pek yok gibi durmakta! Yine de söz konusu dizi ise her şey olabilir…

Barış Kılıç, Evlilik Hakkında Her Şey dizisine, Gökçe Bahadır’ın oynadığı Azra’nın yeni partneri olarak geliyor. Azra’nın hayatında yeni sayfa açması ve hikayeye bambaşka bir hareketlilik getirmesi bekleniyor Barış Kılıç’ın…