Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan ayrıldığı sanılan oyuncu aslında ayrılmamış!

Yasak Elma’dan ayrıldığı sanılan oyuncu aslında ayrılmamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinde beşinci sezonda yer alan isimlerden birisi de Yasmin Erbil oldu… Canan karakterini canlandıran genç oyuncunun performansının beğenilmediği yönünde bilgiler geldi.

Senaristlerin Canan karakterine rol yazmaması nedeniyle yapımdan ayrıldığı şeklinde iddialar ortaya atıldı ama bu doğru çıkmadı. Yasmin Erbil, rolü az olsa da Yasak Elma macerasına devam ediyor.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı olan Yasmin Erbil, daha önce bazı sinema filmlerinde yer aldı ama dizilerde ilk kez bulunuyor. Sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminde olan Yasmin Erbil, Yasak Elma ekibinin birincilik başarısını kutladığı yemekte ortaya çıktı.

Yasmin Erbil, “Çok güzel bir işe dahil oldum, ben çok mutluyum. İlk işim olarak çok şanslıyım. Medyapım bu işe dahil olduğum için şanslıyım” diye konuştu.

Yamin Erbil, yemekte ekip arkadaşları ile çok eğlendiklerini de ifade etti. Oyuncu arkadaşlarının çok cana yakın olduklarını anlatan Yasmin Erbil, kendisine çok yardımcı olduklarını ve şanslı hissettiğini söyledi.

Annesi Nergis Kumbasar ve babası Mehmet Ali Erbil’in nasıl baktığı sorusu sorulunca Yasmin Erbil annesinin bu diziyi izlediğini ve memnun olduğunu söylemekle yetindi.