Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan kim gidecek, kim kalacak? Bir oyuncudan daha devam etme haberi geldi…

Yasak Elma’dan kim gidecek, kim kalacak? Bir oyuncudan daha devam etme haberi geldi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Yasak Elma dizisi, ekrana damga vuran yapımlardan birisi olmaya devam ediyor! Beşinci sezonuyla da büyük bir beğeni ile izlenen dizinin 6. sezonda da devam edeceği bir süre önce belli olmuştu. Dizinin yeni sezonunda oyunculardan kimlerin gidip kimlerin kalacağı ise merak konusu…

Şimdilik bu konuyla ilgili çok fazla bilgi yok. Yapım firmasından da Yasak Elma’nın 6. bölümünde hangi oyuncuların devam edeceği, kimlerin gideceği ve yeni gelecek oyuncularla ilgili bir açıklama yapılmadı. Fakat oyuncuların kimi röportajlardaki söylemleri ile bazı fikirler oluşmaya başlaoı!

İlk olarak dizinin en başarılı ismi ve Yasak Elma’nın iki önemli başrolü Eda Ece ve Şevval Sam’ın devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Yıldız karakteri ile çok başarılı bir oyunculuk sergileyen ve Yasak Elma’nın olmazsa olmazı Eda Ece’nin gitmesi şimdilik söz konusu değil!

Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, Yasak Elma dizisiyle yaşlanmayı istemediğini bazı söylemlerinde esprili bir şekilde dile getirmişti. Ancak 6. sezon için onun da dizinin yapım şirketi Med Yapım ile prensipte anlaştığı yaptığı bir röportajdaki ipuçlarından anlaşılmıştı.

Yasak Elma'dan kim gidecek, kim kalacak? Bir oyuncudan daha devam etme haberi geldi... 7

Dizide büyü bir değişim yaşanacağını herkes tahmin ediyor. Fakat şimdilik görünen ve açıklamalara da yansıyan sözlere bakılırsa Ender ve Yıldız karakterleri devam edecek. Eda Ece dışında kimsenin yerinin de garanti olmadığının da kulislere yansıdığını belirtmek gerek bu arada!

Son olarak diziye yeni katılan isimlerden birisi olan Biran Damla Yılmaz’ın, sokakta magazincilerle yaptığı bir röportajın satır aralarından, onun da 6. sezonda diziye devam edeceği izlenimi ediniliyor.

Sette işlerin nasıl gittiği sorusuna, her şeyin yolunda olduğunu ve reytinglerin çok iyi geldiğini belirten Biran Damla Yılmaz, Kumru karakteri için güzel mesajlar aldığını belirterek “Daha çok Yıldız ile atışmamızı seviyorlar” diye konuştu.

“Başta çok kızıyorlardı ama şimdi arayı düzelttim” diyen oyuncu, dizi dışında başka bir proje için vakti olmadığını ekledi. Yaz döneminde dinleneceğini söyleyen oyuncu, “Yazın artık dinlenme. Tabii ne olacağı belli olmaz ama dinlenip sezona yine güzel geri döneriz” sözleriyle 6. sezonda da dizide yer alacağını ilk kez açıklamış oldu.

Genç oyuncu, bu açıklaması ile birlikte Yasak Elma’nın hem 6. sezonunun netleştiğini hem de kendisinin dizide devam edeceği mesajını vermiş oldu.

Bu arada Yasak Elma’nın da 13 Haziran tarihinde sezon finali yapacağı da öğrenildi.

İşte Biran Damla Yılmaz’ın röportajı…