Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan sonra Nesrin Cavadzade, yeni sezonda yeni dizi müjdesi verdi!

Yasak Elma’dan sonra Nesrin Cavadzade, yeni sezonda yeni dizi müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, yürüyüş yaparken görüntülendi. Oyuncu, en son Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat verdi. Çok da başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu hikayeden ayrılarak hayranlarını üzdü.

Yasak Elma dizisinin bugüne kadar gelmesinde ve başarılı bir iş olmasında Nesrin Cavadzade’nin büyük bir payı vardı. Dizinin 4. sezon finalinden önce hikayeden ayrılan oyuncu, bir süredir dinlenmekteydi…

Gökhan Alkan ile yaşadığı aşk ile gündemde kalan Nesrin Cavadzade, yeni sezonda yeni bir proje müjdesi verdi. Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Gökhan Alkan’ı soran muhabire ünlü oyuncu, “Menajeri üzerinden ulaşıp ona sorun, sürekli ben aynı soruyu cevaplamak durumunda kalmayayım” diye konuşarak artık bu tür sorulardan sıkıldığını gösterdi.

Gökhan Alkan, Kalp Yarası isimli atv dizisi için Antakya’da çalışmalarına devam ediyor. Ünlü ikilinin evlilik yolunda oldukları bir süredir konuşuluyordu.

Cavadzade yeni sezon için hayranlarına da müjde verdi. “Çok güzel şeyler olacak” diyen oyuncu, şu anda netleşen bir proje olmadığının altını çizdi.

Nesrin Cavadzade çeşitli görüşmeler yaptığını gizlemedi ve yakında yeniden bir dizide hayranları ile buluşacağının müjdesini ilk kez verdi.