Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan sonra sessizliği bürüne Tuvana Türkay’a dizi piyangosu!

Yasak Elma’dan sonra sessizliği bürüne Tuvana Türkay’a dizi piyangosu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri ile akıllarda kalmıştı. Oyuncu projeden ayrıldıktan sonra başka bir yerde görünmedi… Bir süredir dinlenmekte olan Türkay, sosyal medya paylaşımları ile konuşulmaya da devam ediliyor.

2009 yılından bu yana setlerde yer alan Türkay, bugüne kadar önemli projelerde bulundu. Yer Gök Aşk dizisindeki Bade karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Kara Para Aşk’taki Bahar ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Oyunbozan, Deli Gönül, Kızlarım İçin gibi yapımların ardından Yasak Elma’da bir süre rol alan Tuvana Türkay, şimdilerde yeni bir dizi için hazırlanıyor.

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer alacağı, çok iddialı olacağı konuşulan diziden gelen teklifi kabul eden genç oyuncu, yakında hayranlarının karşısına çıkmak hedefinde…

O3 Medya tarafından dizinin hazırlıkları devam ediyor ve Star TV’de yayınlanacağı da ortaya çıktı. Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu diziye Can Nergis de katılmıştı.

Hatırlanacağı üzere Can Nergis ile Tuvana Türkay bir ara Yasak Elma dizisinde birlikte rol almıştı.

En son Babil dizisinde izlediğimiz Nur Fettahoğlu’nun da diziye katılabileceği belirtiliyor.