Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elmak 49.bölüm fragmanı olay! Yıldız ve Ender birlik oldu! Şimdi Şahika düşünsün

Yasak Elmak 49.bölüm fragmanı olay! Yıldız ve Ender birlik oldu! Şimdi Şahika düşünsün

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 3. sezonuna 9 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan 48. bölümüyle dönüş yaptı. Öldüğü sanılan Ender, yeniden ortaya çıktı. Bu Sefer Şahika’ya karşı Yıldız ile Ender’in büyük ortaklığını izleyeceğiz. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 3. sezonu yine entrika ve mücadele dolu olacak.

49. bölüm fragmanında bu ortaklığın başlangıcını anlatan detaylar var. Ender, Yıldız’dan kendisini ateşe atarak yardım etmesini istiyor. Şahika’nın çok tehlikeli bir kadın olduğunu söyleyen Ender, Yıldız’ı ikna etmeye çaba harcıyor.

Halit’i ele geçiren Şahika için Erim ve Yıldız’ın henüz doğmamış çocuğu bir tehdit. İkisini de zehirleyerek öldürmek gibi bir planı var. Yıldız ise Ender ile işbirliği yaparak Şahika’ya karşı durmaya çaba harcayacak. Artık kimsenin can güvenliği yok. Şahika’nın planları sonucu köşkten ambulans ile çıkan kişinin kim olduğu merak edilmekte… Yıldız ise Ender’i arıyor ve artık ortaya çıkması gerektiğini, zaman kaybetmeden gelmesini söylüyor.

Şahika’ya karşı, Ender – Yıldız işbirliği Yasak Elma dizisinin 3. sezonunun ana konusu haline gelecek.

İşte dizinin 49.bölüm fragmanı: