Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın çekimleri bitmedi ama Şevval Sam çoktan tası tarağı toplayıp gitti!

Yasak Elma’nın çekimleri bitmedi ama Şevval Sam çoktan tası tarağı toplayıp gitti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, şu sıralar tatilin keyfini çıkarmaya başladı bile! 5. sezonuyla yakında final yapacak olan Yasak Elma dizisinin çekimleri hafta içinde bitti. Ancak Şevval Sam, çekimler bitmeden önce tatile çıkmanın keyfini sürüyor.

Ayrıca Şevval Sam’ın dizinin altıncı sezonunda yer almayacağına yönelik iddialar da öne çıktı. Oyuncu, daha önceki röportajında yeni sezonda olabileceği hissiyatını oluşturan sözler söylemişti ama net bir ifadede bulunmamıştı. Son gelen bilgiler Şevval Sam’ın yeni sezonda diziye devam etmek istemediği şeklinde. Oyuncu yoğun geçen bir sezonun ardından çok sevdiği karavanına atlayıp tatile çıktı.

Şevval Sam, 30 Ağustos akşamı Zorlu PSM’de düzenlenen ve çok ses getiren konserine annesi Leman Sam’la sahneye çıkmıştı. Oyuncunun “Kışa veda, yaza merhaba konseri gibi olacak. Çünkü son kapalı mekan konserimiz. Festival gibi olacak” sözleriyle hazırlandığı konseri, geniş yankı buldu.

Yasak Elma'nın çekimleri bitmedi ama Şevval Sam çoktan tası tarağı toplayıp gitti! 8

Bu arada Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakteri ile çok beğenilen oğlu Tarık Emir Tekin’i de askere uğurladığını konser öncesi basın mensuplarına anlatan oyuncu, “Şimdi yolcu ettim oğlumu. Pazartesi teslim olacak. O da, ben de çok heyecanlıyız. Biraz da duygusallaştım haliyle” diye konuştu.

Şevval Sam, tatile çok ihtiyacı olduğunu, sette yoğun bir süreç geçirdiklerini anlatarak bu hafta kendisinin son set haftası olduğunu vurgulamış ve diğer oyuncuların iki gün daha çalışacaklarını belirtmişti. Konserinin ardından ‘Prenses’ adını taktığı karavanı ile çoktan tatile çıktığını da instagram sayfasından yaptığı paylaşımla gösterdi Şevval Sam.

Yasak Elma'nın çekimleri bitmedi ama Şevval Sam çoktan tası tarağı toplayıp gitti! 9

Bu yaz aynı zamanda konser programının da yoğunlaşacağını belirten Şevval Sam, bir süre sonra Kıbrıs’a giderek bir kaç konser verecek. Ayrıca farklı şehirlerde de konserleri sürecek. Bu arada da fırsatını bulur bulmaz tatile gitmeyi seçti ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam…