Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz gelecek bölümle ilgili öyle bir tüyo verdi ki!..

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz gelecek bölümle ilgili öyle bir tüyo verdi ki!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma dizisi, iki haftalık ekran molasının ardından dün akşam yayınlanan 127. bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kitledi.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın baş rollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi 5. sezonda da başarısını devam ettiriyor. Dizinin başarısındaki en büyük etkenlerden birisi de sürekli yenilenen hikayesi ve karakterleri.

Dün akşam yayınlanan bölüme Berk Oktay’ın canlandırdığı ‘Çağatay’ karakterinin, Biran Damla Yılmaz’ın canlandırığı ‘Kumru’ karakteriyle birlikte Eda Ece’nin hayat verdiği ‘Yıldız’a oynadığı oyun damga vurdu.

Yıldız’ı oyuna getirip Çağatay’dan boşanmasını hızlandıran ikili, evlilik yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Yasak Elma’nın yayınlanacak yeni bölüm fragmanında Kumru gelinlikle görülüyor. Çağatay ve Kumru’nun düğün sahnesinin çekimleri yapılıyor.

Biran Damla Yılmaz’ın çekimler sırasında instagram hesabından yaptığı bir paylaşım izleyiciyi heyecanlandırdı. Setten paylaşım yapan oyuncu gelinlikle görülüyor.

Yasak Elma’da ‘Kumru’ karakterini canlandıran oyuncunun paylaşımına düştüğü, ‘Yüzyılın bombası patlamadan hemen öncesini çekiyoruz’ notu izleyiciyi meraklandırdı.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz gelecek bölümle ilgili öyle bir tüyo verdi ki!.. 8

İzleyiciye, ‘Pazartesiyi bekleyin!’ çağrısında bulunan oyuncunun ‘Yüzyılın bombası’ derken ne anlattığı merak konusu oldu.

Yasak Elma’nın yayınlanan 128. bölüm fragmanında, Yıldız’ın, ezeli düşmanı Kumru’nun babası Doğan ile evlendiği görülüyor.  Dizinin hayranları her yeni bölümü büyük bir merakla beklerken bu gelişme izleyiciyi daha da heyecanlandırdı.

Biran Damla Yılmaz’ın ‘Yüzyılın bombası’ olarak söz ettiği olay Yıldız ve Doğan ikilisinin evlenmesi mi yoksa başka olaylarda mı gerçekleşecek şimdiden merak konusu oldu.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz gelecek bölümle ilgili öyle bir tüyo verdi ki!.. 9

Ayrıca, Yıldız ile Doğan’ın evliliğine,  Doğan ile ilişki yaşamak isteyen Ender’in tepkisi ne olacak? Hepsinin cevabı için izleyici şimdiden 24 Ocak Pazartesi akşamını iple çekmeye başladı.

Öte yandan, Medyapım’ın başarılı projelerinden olan Yasak Elma, beşinci sezonda final yapacak diye beklenirken, şimdiden altıncı sezon için hazırlıkların yapıldığı da ortaya çıktı.

Dizi hayranları gelecek sezon da Yasak Elma’yı ekranda görmeye devam edecek. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy ise, yapımcı kimliği ile 200. bölüme ulaşarak kariyer rekorunu kırmaya kararlı gözüküyor.