Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın köpeği kayboldu! Yasak Elma ekibi seferber oldu!..

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın köpeği kayboldu! Yasak Elma ekibi seferber oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma dizisinde ‘Kumru’ karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın talihsizlikler peşini bırakmıyor.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanıp karantinaya giren oyuncu, dedesinin koronavirüsten hayatını kaybetmesiyle yıkılmıştı. Çok sevdiği dedesinin kaybıyla büyük üzüntü yaşayan Biran Damla Yılmaz’ın yüzü yeni yeni gülmeye başlamıştı ki oyuncu bu defa köpeğinin kaybıyla sarsıldı.

Hayvan hakları konusunda duyarlılığı ile bilinen ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz köpeğinin kaybolduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın köpeği kayboldu! Yasak Elma ekibi seferber oldu!.. 9

Paylaşımına, ‘Arkadaşlar dün oğlum Lugar kayboldu, Her yerde aradım, sokaklara baktım ama yok. Buradan paylaşırsam belki gören olur diye düşündüm. Daha yeni iyileşmeye başlamıştı, lütfen gören olursa iletişime geçebilir mi?” yazarak takipçilerinden ricada bulundu.

Geçtiğimiz yaz döneminde çiftlik hayatından paylaştığı görüntülerle ilgi çeken oyuncu, dört adet köpeğinin bulunduğunu söylemişti. Özellikle sokak hayvanları konusundaki tartışmalarda aktif şekilde yer alan oyuncu, sokak hayvanlarını korumak adına sorumluluk üstleniyor.

Biran Damla Yılmaz, “Çok uzun zamandır bununla ilgili bir savaş veriliyor. Herkes de sesini duyurmaya çalışıyor, onların yerine. Ben elimden geldiğinde, yapabildiğim kadarını yapıyorum. Sadece benim yapmamla olacak bir şey değil. Hep birlikte hareket etmemiz lazım” diye konuşmuştu.

Sokak hayvanlarının duyarlı insanlara ihtiyacı olduğunu söyleyen oyuncu, “Konuşamıyorlar, anlatamıyorlar. Acı çekiyorlar ama susuyorlar. Hepimizin destek olması lazım” ifadesini kullanmıştı.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın köpeği kayboldu! Yasak Elma ekibi seferber oldu!.. 10

Oyuncunun çağrısını, Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşları Berk Oktay ile Eda Ece de instagram sayfalarında paylaşarak takipçilerinden destek istediler. Oyuncu şimdi, sosyal medyadan gelecek güzel haberi bekliyor.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın köpeği kayboldu! Yasak Elma ekibi seferber oldu!.. 11