Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’nın Şahikası Nesrin Cavadzade, film çekimine sefer tası ile gidiyor!

Yasak Elma’nın Şahikası Nesrin Cavadzade, film çekimine sefer tası ile gidiyor!

tarafından zk zk

Bizim Hikaye dizisinden ayrıldıktan sonra Yasak Elma dizisine hızlı bir giriş yapan Nesrin Cavadzade, sezon arasında boş durmadı ve tatil yapmak yerine iki filmde yer almayı tercih etti.

Şu sıralar ilk filminin çekimlerine devam eden Nesrin Cavadzade, AVM’de çalışan bir genç kızı canlandırdığı ‘Cemil Show’ adlı komedi filminin çekimlerine giderken magazincilerle karşılaştı.

Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncunun elindeki sefer tası dikkat çekti. Cavadzade, “Ketojenik diyetle formumu koruyorum. Set yemeklerini yiyemediğim için de evde kendim yapıp yanımda götürüyorum. Bugün semizotu, kabak ve organik tavuk pişirdim. Ketojenik beslenmede hiç şeker ve un yok. Bol yağlı besinler, çok fazla protein ve zeytinyağı tüketiyorum. Fit kalmamın sırrı bu. Bir de haftanın beş günü spor yapıyorum” dedi.

Yasak Elma'nın Şahikası Nesrin Cavadzade, film çekimine sefer tası ile gidiyor! 7

Yazın hiç tatil yapmadan ikinci bir filme daha başlayacağını söyleyen Nesrin Cavadzade “Bir dönem sosyal medyadaki ağır mesajlar nedeniyle isyan ettiniz. Bu durum devam ediyor mu?” sorusuna “İnsanlar daha kibar olmaya başladı. Zaten artık Instagram’a şikayet etmek, dava açmak kolaylaştı. Sadece kadın oyuncuları değil, erkekleri de rahatsız ediyorlar” diye cevap verdi.