Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’nın Şahika’sından sonra, Kuzey Yıldızı’nda da bir Şahika meselesi başladı!

Yasak Elma’nın Şahika’sından sonra, Kuzey Yıldızı’nda da bir Şahika meselesi başladı!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 45. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Kuzey ile Yıldız’ın yeni evlerinde komik anlarının ekrana geldiği tanıtımda Gizem Avcıları Sefer, Ruhi ve Cevher yeni görevine atılıyor. Kuzey, Yıldız için romantik bir sürpriz hazırlarken, Şahika’nın gelişiyle büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Yıldız ise gördüğü manzara karşısında şoke oluyor.

Kuzey Yıldızı dizisine yine katılan isimlerden birisi de Güneş Emir oldu… Cengiz Bozkurt’un ardından Güneş Emir ile birlikte kadroda iyice genişlerken, izleyiciler de Şahika karakterini bir hayli merak ediyor. Güneş Emir diziye konuk olarak geldi ama izleyici sahnelerini tutarsa uzun süreli de olabilir… Cevher Kadıoğlu’nun sevgilisi olan Şahika karakterinin de yer aldığı 45. bölüm 2. fragmanını videoda bulabilirsiniz.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK’IN 44. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yıldız ile birlikte sorunlardan uzaklaşmak için kaçamak yapan Kuzey, Yıldız ile yüzleşti. Yıldız’ın kendisine olan uzak tavrından rahatsız olduğunu dile getirirken gördüğü sert tepki karşısında büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Lanetli evdeki büyük gizemi çözmeyi başaran Sefer, Ruhi ve Cevher ise ‘Gizem Avcıları’ olarak yeni işlerine başladılar. Yaşananlardan sonra Yıldız, sorunlarını çözmek için soluğu terapistin yanında aldı.

Terapistinin önerisi üzerine korkularının üzerine giden Yıldız, bebeklerle yakınlaşmaya karar verdi. Yaşadıkları gerilimden sonra yapım aşamasında olan evlerinde yeniden bir araya gelen Kuzey ile Yıldız, konuşarak sorunlarını çözdü. Gökçe ise Osman’ın onu affetmesi için çabalasa da bir türlü başarılı olamadı. En sonunda Osman’ın gönlünü almak için babasının taktiğini uygulayan Gökçe, serenat yaptı ancak bunun karşılığında Osman, camdan aşağı bir kova su dökerek barışmayacağını gösterdi.

Yasak Elma'nın Şahika'sından sonra, Kuzey Yıldızı'nda da bir Şahika meselesi başladı! 7

Sinirlerine hakim olamayan Gökçe, Osman’ın dolmuşuna saldırınca kendisini karakolda bulurken, Gökçe’yi kurtaran Kuzey oldu. Eve döndükten sonra her şey normale dönerken Mine’nin çığlığı ile bir anda korku dolu anlar yaşandı. Kuzey ile Yıldız, Gökçe’yi kanlar içinde baygın halde bulunca hemen hastaneye götürdü. Gökçe, ameliyata alındı ve hayati tehlikeyi atlattı ancak doktorun muayenede söyledikleri herkesi şoke etti. Gökçe’nin beyin kanamasına bağlı felç geçirdiğini öğrenen Kuzey ve Yıldız, büyük bir yıkım yaşadı.