Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın setinde yaşananlara son noktayı yapımcı Fatih Aksoy koydu!

Yasak Elma’nın setinde yaşananlara son noktayı yapımcı Fatih Aksoy koydu!

tarafından zk zk

Fox TV’nin geçtiğimiz sezon sonunda başlayan ve reytingleri hızla yukarı çıkarak çok konuşulan bir dizi haline gelen Yasak Elma’nın yeni sezonu öncesinde, setteki taciz iddiası ortalığı karıştırmıştı.

Yaz sezonunda çok konuşulan ve açılan soruşturmada hakkında takipsizlik kararı verilen Talat Bulut ile ilgili sette gerginliklerin yaşandığı da kimi zaman medyanın konusu oluyor.

Hürriyet Gazetesi’nden Cengiz Semercioğlu’na bir röportaj veren dizinin yapımcısı Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy, savcının konuyu ciddiye alınacak bir iddia olarak görmediğini ifade ederek basının olayın üstüne gitmesi ve oyuncuların da “Eğer doğruysa, bu iddiayı ortaya atanın arkasında duruyoruz” demelerinin de doğru olduğunu söyledi.

Olay sonrasında Talat Bulut ve Şevval Sam’ın karşı karşıya gelmesi, Sam’ın Bulut ile iddialar sonrasında yeniden kamera karşısına geçmesine ‘Maalesef’ yorumunu yapması çok konuşulmuştu.

Talat Bulut da geçtiğimiz günlerde Şevval Sam’ın bu tavrı için ‘Hesap verecekler’ ifadesini kullanmış ve henüz yeni medyaya düşen bir açıklamayla da Şevval Sam’a 100 bin TL’lik tazminat davası açmıştı.

İşte tüm bu yaşanan gelişmelerden sonra Yasak Elma dizisinin reytinglerine yansıyan bir düşüş olmuş ve sette de kamera arkasında iki oyuncunun gerginlik yaşadığı söylenmişti.

Yasak Elma'nın setinde yaşananlara son noktayı yapımcı Fatih Aksoy koydu! 7

“Reytingin düşmesi yaşanan taciz iddiası mı?”

Fatih Aksoy, pek çok oyuncunun kamera arkasında birbirlerinden haz etmeden işlerini yaptıklarını ifade ederek
“Talat ve Şevval de varsın bayılmasın birbirine… “Sette sular durulmadı” da doğru bir ifade değil. Set gayet düzgün bir şekilde çalışıyor” diye konuştu.

Reytinglerdeki düşüşü de kabul eden Fatih Aksoy, zaten bu tartışmaların dizinin reytingine olumlu yansıyacağını beklemediklerine vurgu yaparak şöyle konuştu: “Ama şunu da ölçme şansımız yok, bu olay yaşanmasaydı reytingler yükselir miydi, düşer miydi? Belki de biz koca bir yaz bunlarla uğraşırken yeni sezona iyi hazırlanamadık, rakiplerimiz daha iyi hazırlandı. Kısaca bu düşüşün başka etkenleri de olabilir.”

Uzun süredir Yasak Elma’nın kamera arkasında yaşanan durum ve reytingleriyle ilgili tartışmalara, yapımcı cephesinden gelen yanıtlar da net oldu.

Bundan sonra ise Yasak Elma dizisini bir başka süreç bekliyor. Bulut’un, Şevval Sam’a açtığı dava sürecinde yaşanacak gelişmeler, dizinin reytinglerine etki eder mi hep birlikte izleyip göreceğiz.