Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yasak Elma’nın setinde, Yasmin Erbil’in karavan pozları  nefes kesti!

‘Yasak Elma’nın setinde, Yasmin Erbil’in karavan pozları  nefes kesti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin fenomen dizisi ‘Yasak Elma’nın oyuncuları dizinin  5. sezon çekimleri için sete girdi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar ile evliliğinden olan kızı Yasmin Erbil de bu sezon ‘Yasak Elma’da yer alıyor. Sete giren genç oyuncu karavanda verdiği pozlarla gündem oldu.

Instagram hesabından dizi setindeki oyuncu karavanında çekilen pozlarını yayınlayan Yasmin Erbil paylaşımına “Karavan fotoğrafı da geldiğine göre…” notunu düştü. Binlerce beğeni alan Yasmin Erbil’in pozlarına annesi Nergis Kumbasar ve Seda Sayan’ında aralarında bulunduğu ünlü isimler de yorum yaptı.

'Yasak Elma'nın setinde, Yasmin Erbil’in karavan pozları  nefes kesti! 8

‘Yasak Elma’nın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ederken, kadroya yeni isimler de dahil oldu. Dizinin yeni sezon ve 111. bölümü 13 Eylül Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında olacak. Diziye katılan yeni oyuncular arasında Yasmin Erbil ile birlikte son olarak ‘Mucize Doktor’da başrol oynayan Murat Aygen, ‘Baraj’ dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz ve Ece Dizdar da var.

'Yasak Elma'nın setinde, Yasmin Erbil’in karavan pozları  nefes kesti! 9

Yasmin Erbil ‘Yasak Elma’da, Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı ‘Kumru’ karakterinin en yakın arkadaşı ‘Canan’ karakteri olarak dengeleri değiştirecek.