Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın setindeki taciz iddiası doğruysa, dizi sektörünü çok sarsacak yeni itiraflar gelebilir!

Yasak Elma’nın setindeki taciz iddiası doğruysa, dizi sektörünü çok sarsacak yeni itiraflar gelebilir!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı olarak çalışan 19 yaşındaki genç bir kızın, başrolde oynayan Talat Bulut tarafından tacize uğradığı iddiaları, gündeme bomba gibi düşmüştü.

Olayın yargıya intikal etmesinden sonra herkes merakla yaşanacak gelişmeleri bekliyor.

Ancak konu sadece Talat Bulut ve genç asistan arasında yaşanan bir mesele olmaktan çıkacak gibi duruyor! Eğer taciz iddiası doğruysa, sektörde bir bir dökülecek gibi duruyor!

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde konuyla ilgili, Amerika’da yaşanan taciz skandalını da hatırlatarak bakın neler söylüyor:

Yasak Elma'nın setindeki taciz iddiası doğruysa, dizi sektörünü çok sarsacak yeni itiraflar gelebilir! 7

“Büyük temizlik başlayabilir

“Yasak Elma” (FOX) setinde yaşandığı iddia edilen taciz meselesi dün gazetemiz POSTA’nın ilk sayfasında yerini aldı. Haberi bir de ben telaffuz etmek istemiyorum…

Vaziyet almak için fikrimi soran çok sayıda okur ve meslektaş da oldu. Açıkçası biraz beklemek taraftarıyım… Sonuç itibarıyla süreç adli bir eksene doğru hızla ilerliyor. Ama şu kadarını söyleyeyim, iddialar doğruysa, bu bir kırılma noktası olacaktır. Ve o kırık inanın çok büyük bir fay kırığına dönüşecektir…

7/24 iç içe yaşanan yorucu ve sıkıntılı bir yaşam şeklinden bahsediyoruz. Tamamıyla steril olmasını bekleyecek kadar saf değilizdir umarım. Kaldı ki yakın zamanda üçüncü sayfa haberlerinde steril olmadığını da sıklıkla gördük.

Neyse…

Şu son birkaç yıldır Amerikan sinema sektörü tam da bu meseleye odaklanıp içindeki sapkın safraları temizliyor. Ha bizde yaşanır mı; tekrar ediyorum iddia doğruysa “EVET”!