Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın yıldızı Berk Oktay, Kuruluş Osman’ın başarısına dolaylı bir katkı sunuyor!

Yasak Elma’nın yıldızı Berk Oktay, Kuruluş Osman’ın başarısına dolaylı bir katkı sunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 110. bölümü ile birlikte ekranlara şimdilik veda etti. Dizi 4. sezonunu da tamamladı ve yaz arası verdi. Eylül ayında muhtemelen yeni bölümlerle birlikte 5. sezon başlayacak. Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile araç içindeyken kameralar tarafından görüntülendi. Oyuncu, soruları da yanıtladı.

Berk Oktay, Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılması konusuna girmek istemedi ve gerekirse yapımcı veya Cavadzade’nin açıklama yapacağını belirtmekle yetindi. Bilindiği üzere Cavadzade, sette yönetmen ile girdiği münakaşa sonrası, seti terk ettiği için diziden çıkartılmıştı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ise bir süredir Kuruluş Osman isimli atv dizisinde Malhun hatun karakterine hayat veriyor. Aksiyon dolu sahnelerde kılıç sallayan ve at binen Atiksoy’un zorlandığı ve bir ara hastaneye gitmek zorunda kaldığı da haberlere yansımıştı.

Berk Oktay’ın da evde sevgilisine aksiyon sahneleri için yardım ettiği ortaya çıktı. Yani ünlü oyuncu Kuruluş Osman dizisinin başarısı için dolaylı da olsa bir katkı sunmuş oluyor.

Atiksoy, haziran sonuna kadar çalışmaya devam edeceklerini ve her şeyin de iyi gittiğini söyledi. Sevgilisi Berk Oktay’ın kendisine çok destek olduğunu anlatan Atiksoy, şunları söyledi: “Hakikaten büyük destek oluyor. Çok zor bir iş. Hem at olsun hem kılıç falan. Berk de o konuda yardım ediyor. Sahneleri beraber çalışıyoruz.”

Berk Oktay da şaka olarak evde zor durumda olduğunu ve sevgilisinin eve kılıç getirdiğini söyleyerek gülümsetti.

“Kılıçla geldi eve” diyen Berk Oktay, evde eğlenerek koreografileri birlikte çalıştıklarını anlattı.

İkili evlilik planlarını yine erteledi. Atiksoy, “Berk evlenmeyi çok istiyor. Ben de çok istiyorum. Ona kalsa ertesi gün nikah kıyalım diyorum. Ben düğün dernek, kına gecesi, bunların çok seven birisi olarak pandemiden dolayı biraz öteliyoruz, sürece bağlı” dedi.