Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece bu sefer isyan etmekte çok haklı!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece bu sefer isyan etmekte çok haklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, rol arkadaşı Şevval Sam için düzenlenen doğum günü buluşmasından sonra kameralar tarafından görüntülendi.

Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizide Yıldız karakterini canlandıran oyuncu, setten fırsat bulamadıkları için doğum gününü biraz gecikmeli olarak düzenlediklerini anlattı.

Doğum günü çıkışında Danilo Zanna ile aşk iddiası sorulunca Eda Ece, sert bir çıkış yaptı. Zaten bir erkek arkadaşının bulunduğunu belirten oyuncu, yapılan haberlere isyan etti.

Eda Ece, “Zaten erkek arkadaşım var. Bir insanın erkek arkadaşı varken, böyle bir haber yapılması son derece ayıp. Ben zaten Buğrahan ile beraberim. Birkaç sene de oldu. Ayrılık doğru değil” diye konuştu.

Danillo Zanna ile 2016 yılında Görümce isimli sinema filminde birlikte rol aldıklarını hatırlatan Eda Ece, çok sevdiği çalışma arkadaşı olduğunu anlattı.

O tarihden bu yana görüşmediklerini anlatan oyuncu, “2016’dan beri görmedim. Setteyken böyle bir haber çıkıyor. Benim hiçbir suçum yok. Danillo’nun haberi yok. Masa başı haberler gazetecinin de prestijini bozuyor” dedi.

Bu tür iddiaların hem bunu yazanlara hem de kendisine zararı olduğunu anlatan Eda Ece, hiç hoş bir durum olmadığını ifade etti.

Oyuncu, “Keşke bu yalan haber işi olmaz. İnşallah yalan haber şeyi biter, keşke olmasa” diye konuştu.