Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Yıldız’ı herkesi şaşkına çevirecek! Eda Ece tüyo verdi!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı herkesi şaşkına çevirecek! Eda Ece tüyo verdi!

tarafından ker_def

Milliyet gazetesinden Sercan Kısmet’e konuşan Eda Ece, ‘Yasak Elma’ dizisiyle ekrana döndü.

İlk olarak Pis Yedili dizisiyle ekran kariyerine başlayan oyuncu, elinden geleni yaptığını ve karşılığını da aldığını anlattı.

2,5 yıl boyunca ekrana ara veren Eda Ece, dizilerin dünyanın her yerinde ön planda olduğuna değindi.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle seyirci karşısına çıkan oyuncu, sengin biriyle evlenmek isteyen genç bir kadını canlandırıyor.

Rolünün özendirici durumunun olmadığını belirten Ece, “Özendirme noktasında değiliz. Seyirci, bambaşka dünyaya giren bir genç kızın karşılaşacağı durumları görecek” diyor.

Dizilerin Eda Ece için bir bağımlılık olduğunu röportajdaki şu sözlerinden anlıyoruz: “Diziye olan sevgim hiçbir zaman geçmedi. Bugüne kadar, gençlik ve komedi yapımlarında oynamıştım. O yüzden biraz yaşımın da büyümesini bekledim. Ayrıca dizi yoğunluğunu ve yorgunluğunu bildiğim için o dönem gelen sinema tekliflerini değerlendirdim.”

Karakterini bulma çabasında olduğunu anlatan oyuncu, diziyi oturtmanın da kolay olmayacağı fikrinde.

Aralık ayından bu yana sette olduğunu belirten Eda Ece, senaryo tercihlerinde başarılı olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Bugüne kadar yer aldığım projeler, hem reytinglerde, hem de gişede başarılı oldu. Bu da beni mutlu ediyor. Ama tek başına hiçbir oyuncuya gişe ve reyting sorumluluğunun verilmemesi gerekiyor. Bu işte çok etken var. En önemlisi ise hikayenin gücü… Hikayesini sevmediğim projeyi başrol bile olsa, kabul etmeyebilirim. Oyunculuk, sınırlarını denemekle alakalı bir iş. Bizim mesleğin en zevkli ve zengin yönü bu… Herkese ve her şeye dönüşebiliyorsun. Asla yapmayacağın bir şeyi yapabiliyorsun. Dönüşmek kısmı bana heyecan veriyor, seviyorum. Gelen senaryolar arasında en iyilerini seçtiğimi düşünüyorum.”