Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci’nin başrolde olmak umurunda bile değil!

Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci’nin başrolde olmak umurunda bile değil!

tarafından zk zk
Fox TV’nin geçtiğimiz sezon başlayan ve yeni sezonda da devam edecek olan dizisi Yasak Elma’da izleyicinin karşısına bu kez farklı bir rolle geliyor Sevda Erginci.

Daha önce komedi dizilerinde görmeye alıştığımız oyuncu, Zeynep karakteriyle izleyiciye kendisini bir kez daha sevdirmeyi başardı.

Erginci, kimi zaman dizideki partneri Onur Tuna ile boy farkı nedeniyle sosyal medyanın gündemine gelmişti. Kendisinin 1.59, Tuna’nın ise 1.97 olduğunu belirterek “Buna sette çok gülüyoruz” açıklamasını yaparak boy meselesini ciddiye almadığını belirtti.

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'nin başrolde olmak umurunda bile değil! 7

Milliyet Gazetesi’nden Sercan Kısmet ile bir röportaj yapan Sevda Erginci, Zeynep karakteri için şunları söylüyor:

“Uzun zamandır Zeynep gibi bir karakteri oynamak istiyordum. Bundan önce ağır drama ve komedi dizilerinde yer almıştım. Daha modern ve tatlı bir kız bekliyordum, cast ve ekip de harikaydı.”

Zeynep karakterinin kendisiyle yüzleşmesini sağladığını belirten Sevda Erginci, “Çok benzeyen yönlerimiz var. Güçlü durmaya çalışıyor. Ben de böyleyim” diye konuştu.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Farklı türde dizilerde rol almanın kendisini beslediğini ve geliştirdiğini, bu şekilde rollerin üzerine yapışmadığını da ifade eden Sevda Erginci, “Farklı karakterler tercih edip, yerimde saymak istemiyorum. Biraz daha kendimi geliştirmek için, başka bir yönümü ortaya çıkarmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

Onur Tuna ile başrolde oynayan Erginci, başrol olmanın kendisi için ne ifade ettiğini de şöyle anlatıyor:

“Böyle bir hissin ne olduğunu bilmiyorum. İyi bir işin içinde olmak, iyi hissettiriyor. Zaten, ‘Başrolüm, ne kadar güzel’ demek insanı uçuruma götürebilir. Oralardan uzak durmak gerekiyor. Güzel bir iş yapıyoruz ve yaptığımız şeylerin mutluluğunu yaşamak gerekiyor.”