Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’ya benzetilen İyilik dizisinin ismi hikayenin özüyle örtüşmüyor!

Yasak Elma’ya benzetilen İyilik dizisinin ismi hikayenin özüyle örtüşmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında üst üste yeni diziler başlıyor. 6 yeni dizi hazırlayan kanal yönetimi bu haftadan itibaren tek tek bu dizileri izleyicilerle buluşturacak. Gülümse Kaderine isimli dizi Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşurken, İyilik ise Cuma akşamı yayınlanacak.

Aşk Mantık İntikam’ın geçen hafta 42. bölümü ile final yapmasının ardından Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in 29 Nisan akşamı ilk bölümü ile izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey’in başrollerinde yer alacağı dizi, Yasak Elma’ya benzetiliyor.

Beş sezondur devam eden ve entrikalarla, yasak aşklarla ve yalanlarla dolu hikayesi ile Yasak Elma dikkatleri çeken bir yapım oldu. Dizi absürt komedi tarzında ilerlediği için hikayedeki aldatmalar, entrikaları izleyiciler biraz da gülerek izliyor. Ancak tabii ki verilen mesaj toplumsal bütünlük açısından ne kadar doğru, bu da tartışılır.

Yasak Elma'ya benzetilen İyilik dizisinin ismi hikayenin özüyle örtüşmüyor! 7

Ancak Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in ismi ile fragmanlardan yansıyan görüntüler yan yana getirildiğinde bir tezatlık dikkat çekiyor. Pozitif bir isim ile yola çıkan dizi; entrika, yasak aşk ve yalanlarla dolu bir hikayeye sahip. İyilik dizisi aynı Yasak Elma gibi bir etki yaratabilir, Fox TV’de buna güveniyor…

Cuma akşamları Kasaba Doktoru dizisinin ortalamanın üzerinde gelen reytingleri dışında diğer yapımlar ciddi bir düşüş içinde. Aziz, Kaderimin Oyunu ve Yalnız Kurt dizileri bu kadar düşerken, İyilik’in aradan sıyrılma ihtimali de var.

İyilik dizisi, Yasak Elma kadar etkili bir yapım olabilir mi, bunu bilemiyoruz ama ismi ile hikayenin özü arasındaki uyuşmazlık daha şimdiden kendini gösteriyor.

İyilik dizisinde iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak sorusu da dizi yayında olduğu sürece konuşulacak gibi duruyor.

Perihan Savaş’ın da başrolde yer aldığı dizinin hikayesi şöyle:

Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…