Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’ya büyük şok! Maraşlı racon kesti, önce Sefirin Kızı şimdi de Yasak Elma kaybetti!

Yasak Elma’ya büyük şok! Maraşlı racon kesti, önce Sefirin Kızı şimdi de Yasak Elma kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Maraşlı dizisi, ikinci bölümü ile yine fırtına gibi esti. İlk bölüm için izleyici şans vermişti ve yapımı beğendi. Geçen hafta 5’li reyting oranları ile iyi bir açılış yapan Maraşlı, daha ilk bölümden Sefirin Kızı dizisinin reytinglerinin üzerine çıktı ve günün en çok izlenen 4. dizisi olmayı başardı.

Dün akşam ise atv ekranında Maraşlı dizisinin 2. bölümü yayındaydı. Reytingler de çok merak ediliyordu. Sonuçlar geldi. Maraşlı totalde 7’ye kıl payı yaklaştı. AB ve ABC1 gruplarında ise 6’lı oranlarla çok iyi bir yükseliş yaşadı. İşte bu yükseliş aynı zamanda Yasak Elma’nın da düşüş yaşadığı bir güne denk gelince Maraşlı, ikinci bölümünde total ve AB gruplarında Yasak Elma’yı geçmeyi başardı.

Hatta AB grubunda Maraşlı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra en çok izlenen ikinci dizi konumuna da yükseldi… İşte bu yeni gelişme Sefirin Kızı dizisinden sonra Yasak Elma’nın da Maraşlı karşısında zemin kaybedeceğinin ilk işareti oldu.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu 10-11 arası reytingleriyle tüm kategorilerde çok iyi reytingler alarak günü yine birinci olarak tamamladı. Maraşlı dizisinin çok iyi bir çıkış yapmasıyla birlikte zirvede artık işlerin değişeceği de anlaşılıyor.

Yasak Elma'ya büyük şok! Maraşlı racon kesti, önce Sefirin Kızı şimdi de Yasak Elma kaybetti! 5

Maraşlı’nın Uyanış Büyük Selçuklu’yu geçmesi beklenmiyor ama Yasak Elma ve Sefirin Kızı karşısında gayet iyi sonuçlar elde etmeyi başardı. Show TV’de sezon sonunda final yapması beklenen Çukur ise total ve ABC1 gruplarında yine çok iyi sonuçlar aldı. Ancak Maraşlı’nın Çukur izleyicisini de kendisine çekebileceğine yönelik işaretler de var.

Sonuç olarak pazartesi akşamları için dengeler Maraşlı lehine değişiyor. ilk etapta Sefirin Kızı ve Yasak Elma dizileri bu durumdan kötü etkilenmişe benziyor… Yine de Yasak Elma total ve ABC1 gruplarında gayet iyi sonuçlar aldığını ve güçlü durduğunu da hatırlatalım. Yani rekabet çok çetin geçecek.

Sefirin Kızı dizisi de geçen haftaya nazaran bu hafta reytinglerini yükseltti. Ancak dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül’ün sağlık nedenleri ile ayrılmak zorunda kalması yapımın güç kaybetmesine neden olacaktır.

İşte 18 Ocak Pazartesi akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Yasak Elma'ya büyük şok! Maraşlı racon kesti, önce Sefirin Kızı şimdi de Yasak Elma kaybetti! 6