Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’ya daha yeni katılan Berk Oktay’a nazar değdi!

Yasak Elma’ya daha yeni katılan Berk Oktay’a nazar değdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisine katıldığı, Savaşçı’dan artık tamamen bağlarını koparttığını açıklamasından bu yana kısa bir zaman geçti. Ünlü oyuncu yaz aylarında da yine Savaşçı dizisinde birlikte rol aldığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşamasıyla gündemden düşmemişti.

Ünlü çift şimdilerde ise koronavirüs nedeniyle yeniden gündem oldu. Yasak Elma dizisine daha yeni katılan Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte koronavirüse yakalandıklarını açıkladı.

Çiftin tedavisi evlerinde devam ediyor. TV100’e konuşan Berk Oktay, “Doğru, hastalığı çok şükür hafif atlattık. Karantinamız iki güne bitiyor. Herkes çok dikkat etsin, virüs yaygınlaşıyor” açıklamasını yaptı.

Yasak Elma'ya daha yeni katılan Berk Oktay'a nazar değdi! 7

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Savaşçı dizisinin ilk iki sezonunda birlikte rol almış ve sevgiliyi canlandırmıştı. İletişimleri Atiksoy’un diziden ayrılmasından sonra kopan ikili, geçtiğimiz yaz başında Merve Özbey’in doğum gününde bir araya geldi. Eşinden boşandıktan bir süre sonra eski rol arkadaşı ile buluşan Berk Oktay, duygularını saklamadı. Atiksoy da aynı şekilde karşılık verince o andan sonra da aralarında bir aşk başladı.

Çift sosyal medyada da aşklarını dolu dizgin yaşadıklarını gösteren paylaşımlarla dikkatleri çekmeye devam etmişti.