Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’ya katılan Nilperi Şahinkaya ile, Sen Çal Kapımı’nın Serkan’ı Kerem Bürsin’in dizisi geliyor!

Yasak Elma’ya katılan Nilperi Şahinkaya ile, Sen Çal Kapımı’nın Serkan’ı Kerem Bürsin’in dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon boyunca Blu TV’de izleyicilerle buluşan Aynen Aynen’in yeni sezonundan paylaşılan fragmanlar izleyicilerin heyecanını artırdı. Yasak Elma dizisine Cansu karakteri ile katılan Nilperi Şahinkaya ve Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat olarak izlediğimiz Kerem Bürsin, fırsat bulup Aynen Aynen için de sete çıktı.

İki ünlü ismin yanına 5.sezonda genç oyuncu Elif Doğan da katılacak. Blu TV’den yeni sezonun ilk fragmanı da yayınlandı. Dizinin hayranları heyecanlı bölümleri beklediklerini belirten yorumlar yaptı. Peki 5. sezonda neler izleyeceğiz? İşte detaylar ve yeni fragman:

Gelinliğin fermuarı açılmayınca gelinliği kesmek isteyen Deniz’in dahiyane fikri Nil’i çıldırtır! Fermuar krizinin yaşandığı 5. sezonun ilk bölümü BluTV’de. “Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir.

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı bu dizide, hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralara atılıyor!

Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!