Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Allen, Erkek Severse’den sonra yeni bir dijital proje ile anlaştı!

Yasemin Allen, Erkek Severse’den sonra yeni bir dijital proje ile anlaştı!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasemin Allen, en son Gold Film imzalı Erkek Severse isimli dizide Yelda karakterini canlandırdı. Bein Connect platformunda yayınlanan ve çekimleri tamamlanan dizinin başrollerinde başarılı oyuncuya Alperen Duymaz ve Büşra Develi eşlik ediyor.

Verdiği bir röportajda projenin kendisi için değişik ve çok keyifli geçtiğini söyleyen oyuncu; “Çok rahat bir çalışma koşullarıydı. Alperen ve Büşra da çok tatlıydı. Karakter de çok keyifliydi. İnşallah seyircilerin takdirine bırakıyoruz, onlar da eğlenmiştir” açıklamasında bulunmuştu.

Daha önce Muhteşem Yüzyıl, Şeref Meselesi, 46 Yok Olan, Fi ve Olağan Şüpheliler gibi izleyicinin beğenisini kazanan ve akıllarda kalan başarılı yapımlarda yer alan Yasemin Allen, yeni bir dijital projeyle anlaştı.

Yasemin Allen, Erkek Severse’de sonra yeni bir dijital proje ile anlaştı! 1

Barbara Nadel’in kaleme aldığı Çetin İkmen serisinin dizi uyarlaması olan The Turkish Detective’de yer alacak başarılı oyuncuya Haluk Bilginer ve Amerikalı aktör Ethan Kai eşlik edecek. Çekimleri bu ay içinde İstanbul’da başlayacak dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak planlandı.

Günümüz İstanbul’undada geçen ve 24 romana ulaşan CWA Silver Dagger ödüllü seride Çetin İkmen ve ortağı Mehmet Süleyman’ın şehirde işlenen suçları çözüşü anlatılıyor. Dizide Çetin İkmen’i Haluk Bilginer, ortağı Mehmet Süleyman’ı Ethan Kai canlandıracak. Allen ise onlara suçlara çözmekte yardım eden Dedektif Ayşe’ye hayat verecek.