Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Allen’nin dizi aşkı sosyal medyada ortaya çıktı!

Yasemin Allen’nin dizi aşkı sosyal medyada ortaya çıktı!

tarafından ker_def
Uluslararası projelerde yer almak için birçok oyuncu görüşmeler yapa dursun, Yasemin Allen bu noktada bir hayli ileride.

Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterilecek olan ‘Strike Back’ isimli dizinin çekimleri için bir süredir Malezya’da bulunan güzel oyuncu, çekimler sırasında oyunculuğu beğenilince bir başka dizide daha rol almıştı.

Allen’in sadece oyunculuk konusunda değil, aşkta da aradığını Strike Back dizisinin setinde bulduğu ortaya çıktı.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre güzel oyuncu Yasemin Allen, kariyerindeki başarıyı özel hayatına da taşıdı. Birkaç aydır başrolünde yer aldığı ve ABD’de gösterime girecek ‘Strike Back’ isimli dizinin çekimleri için Malezya’da olan 29 yaşındaki Allen, burada aradığı aşkı buldu. Bugüne kadar özel hayatıyla gündeme gelmekten çekinen ve kendisini kariyerine adayan güzel oyuncu, dizi ekibindeki Jamie isimli bir ABD’li yönetmenle yakınlaştı.

Yasemin Allen'nin dizi aşkı sosyal medyada ortaya çıktı! 7

Malezya’daki çekimler sırasında arkadaşlıkları ilerleyen Yasemin Allen ile yabancı damat, geçtiğimiz hafta da çekimden buldukları ilk fırsatta Malezya’da birkaç günlük tatile çıktı. Efsane sanatçı Suna Yıldızoğlu ile Dudley Allen’in kızları olan güzel oyuncu, İngiltere’de dünyaya geldi. Yıllar önce verdiği bir röportajda Türk erkeklerinin maçoluğundan şikayet eden Yasemin Allen, uzun süre kendisi gibi oyuncu Onur Tuna ile aşk yaşamıştı.