Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasemin, çok büyük bir tuzağa düşmek üzere! Leke 4. Bölüm Fragmanı

Yasemin, çok büyük bir tuzağa düşmek üzere! Leke 4. Bölüm Fragmanı

tarafından zk zk

Burak Sevinç ve Melis Sezen’in oynadıkları Leke Dizisinin 4. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Yeni bölümde Yasemin, Cem’e gitgide aşık olduğunu farkediyor. Cem, hislerine karşılık bulmanın sevinciyle Yasemin’in evinde ona aşkını ilan ediyor.

Ancak bu konuşmaları Birkan’ın dinlediğinden habersiz bir şekilde iki sevgili yakınlaşıyor.

Bu arada patronuna olan borcunu ödemek için ek iş bulacağını söyleyen Yasemin’e, Serpil’in korkunç bir tuzağı var.

Serpil ve Mehmet, Yasemin’e tuzak kuruyor.
Leke dizisi 4. bölüm tanıtımını videodan izleyebilirsiniz…

Leke 3. bölümde neler oldu?

Yasemin, Cem’le yüzleşmek için şirkete gider. Yasemin’in kalbini ikinci kez kıran Cem yaptığı hatanın farkına varır. Cem’in, Yasemin’e gönderdiği özür çiçeği de Birkan engeline takılır. Yasemin, Cem’i affedebilecek midir?

Emniyette tekne baskını olayı yüzünden köşeye sıkışan Birkan, yeni operasyon için düğmeye basar. Arda yeniden gözaltına alınır. Yasemin de gözaltına alınacak mıdır?
Şirin, Serpil’in gönderdiği yeni işte ölümle burun buruna gelir. Yaşadığı korkuyla işi bırakmak istediğini Serpil’e söyler. Serpil Şirin’e özgürlüğünü verecek midir?

Yasemin’in Cem’le görüşmeme kararı Murat’ı hırçınlaştırır. Yasemin Murat’a nasıl söz geçireceğini bilemez. Yurda Murat’ı ziyarete gittiğinde hiç beklemediği bir misafirle karşılaşır.

Ferhan, Belkıs’ın yıllar sonra neden geri döndüğünü araştırmak ister. Ferhan’ın bu konuda yardım için çalacağı kapı Cem ve Yasemin için büyük bir tehlikedir.

Mehmet ve Pelin’in, Cem’i CEO’luk yarışından diskalifiye etmek için ellerine güçlü bir koz geçer. Cem’in iş hayatında da kardeşiyle sınanacağı bu plan başarılı olacak mıdır?

Hikayemiz; yetiştirme yurdunda büyümüş kalbi, yüzü gibi güzel hukuk öğrencisi Yasemin’le; çocukken yaşadığı travma sonucu kadınlarla arasına uçurum giren başarılı iş adamı Cem’in hayatın zorluklarına meydan okuyan aşklarını anlatmaktadır…