Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Kay Allen, Tomris Albay karakterinin kendisine gelişinin ilginç hikayesini anlattı!..

Yasemin Kay Allen, Tomris Albay karakterinin kendisine gelişinin ilginç hikayesini anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Yasemin Kay Allen yakında Fox TV’nin yeni dizisi 9 Oğuz ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Dizide ‘Tomris Albay’ karakterini canlandıran oyuncu rolün kendisine gelişinin ilginç hikayesini instagram hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

Filmin setinden fotoğraflarını sosyal medya hesabında yayınlayan oyuncu, “Şimdiden çok gururluyum Tomris’i oynama fırsatım olduğu için” ifadelerini kullandı.

Yasemin Kay Allen, Tomris Albay karakterinin kendisine gelişinin ilginç hikayesini anlattı!.. 8.

Rolün kendisine, Bir süredir Antik Çağ’da yaşayan Tomris Hatun üzerine araştırmalar yaptığı esnada geldiğini belirten Yasemin Kay Allen, “8 Eylül’de bir not yazmışım telefonuma, sadece ‘Tomris’ diye. Yaklaşık 2 hafta sonra proje ile ilgili konuştuk. Çağırmanın böylesi. Bu kamuflajları giymek, bu ismi taşımak benim için bir şereften az değil” söleriyle dikkat çekti.

Yasemin Kay Allen, Tomris Albay karakterinin kendisine gelişinin ilginç hikayesini anlattı!.. 9

Bir asker dizisi olarak ön plana çıkan 9 Oğuz’un çekimleri Eskişehir’de devam ediyor. Dizide Yasemin Kay Allen’a Kubilay Aka eşlik ediyor.

İkilinin ekran uyumu merak konusu olurken, dizinin setinden gelen fotoğraflar heyecanı artırıyor. 9 Oğuz’da Kubilay Aka, lakabı ‘Karanlık’ olan yüzbaşıyı canlandırıyor.

Usta oyuncu Tuncer Salman’ın kötü adamını oynayacağı 9 Oğuz’un kadrosunda, Dağhan Külegeç, Deniz Işın, Serhan Onat ve Hakan Boyav gibi isimler de yer alıyor.