Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Kay Allen’den sosyal medya itirafı; iki stalk hesabım var!..

Yasemin Kay Allen’den sosyal medya itirafı; iki stalk hesabım var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güzel ve yetenekli oyuncu Yasemin Kay Allen Bein Connect’de yayınlanmaya başlayan ve ilk sezonuyla çok sevilen Erkek Severse adlı romantik komedi türündeki dizide Alperen Duymaz, Büşra Develi, Görkem Sevindik ve Yağızcan Konyalı ile birlikte rol alıyor.

Oyuncu, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Erkek Severse’de hırslı iş kadını ‘Yelda’ karakterini başarıyla canlandırıyor.

Onedio sosyal içerik platformunda sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan Yasemin Kay Allen hayranlarından gelen soruları tüm içtenliğiyle cevapladı.

Ünlü oyuncu; ‘Aldığın en tuhaf iltifat neydi?’ sorusuna, “Özellikle sosyal medyada yapılan yorumlarda,’ çok güzelsin sivrisineğe benziyorsun’ şeklinde yapılan komik ifadeler olabilir” cevabını verdi.

Yasemin Kay Allen'den sosyal medya itirafı; iki stalk hesabım var!.. 7

Yasemin Kay Allen bir takipçisinin, ‘Instagramda stalk hesabın var mı? sorusunu ise, “İki tane stalk hesabın var, açtım sonunda dayanamadım ne yapayım” şeklinde cevapladı.

Oynaması en zor sahnelerin kendisi için özellikle bazı dram projelerinde kadınların aciz gösterildiği sahneler olduğunu söyleyen oyuncu, bütün projelerinin kendisi için özel olduğunu belirtti ancak Su ve Ateş filminin aldığı güzel tepkilerden dolayı ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

Yasemin Kay Allen aşk konusunda ise şunları söyledi; “Ruh eşine inanırım.  Aşık olunca dokunmak, özgürce sevmek sarılmak öpmek isterim, biraz dokunmatik bir insanım. Başkasına aşık birine aşık olursam içime atar kaçabildiğim kadar kaçarım, aşk tek taraflı yaşanmaz.”

Yasemin Kay Allen’in sosyal medyadan gelen soruları içtenlikle cevapladığı videonun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;