Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi’den dikkat çeken yorum; “Mart ayında Yengeç burcunu neler bekliyor?”

Yasemin Kutsi’den dikkat çeken yorum; “Mart ayında Yengeç burcunu neler bekliyor?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi youtube kanalında tüm burçlar için Mart ayını yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen ünlü astrolog, Yengeç  burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yengeçler; Mart sizin için çok güzel bir ay, Mars, Merkür ve Uranüs’ün hareketleri tüm sıkıntılarınızdan kurtulmanızı sağlayacak. Geçmiş ayların, hatta yılların acısını artık geride bırakıyorsunuz.  Uranüs dost burcunuz Boğa’da ve size etkileri fevkalade olacak. Kendinize güveniniz artacak, kendinizi daha güzel ifade edeceksiniz. Bazı anlaşmalar, dost destekleri söz konusu. “Bana bir iki senedir ne oldu?” diyen Yengeçler durağanlık artık sona eriyor endişeleriniz geride kalıyor. İçinizde sanki büyük bir deprem oluyor ve siz bundan sonra bir değişim sürecine gireceksiniz, hayat görüşünüz değişecek. Acele karralar almayın, bütün ihtimalleri düşünerek kararlarınızı almanızı öneririm.

Hassas, sevgi dolu, aile bağları güçlü sevgili Yengeç burcu, bir olaydan çok etkilenip üslubunuzu ve tarzınızı değiştirebilirsiniz. Bu dönemde eş veya sevgilinizle uyum içeririndesiniz. Mart ayı boyunca sürpriz haberler var. Sizin hikayenize göre, uzun bir yol, adres değişikliği, evlilik veya doğum  söz konusu olabilir. Bu ay tanışacağınız insanlar yolunuzu aydınlatabilir. Sağlığınıza çok dikkat etmenizi öneririm.

5-7 Mart arası sezgileriniz çok güçlü, 7-15 Mart arası kendinizi çok güzel ifade edecek ve güzel insanlarla tanışacaksımnız.26- 27 Mart yeni kararlar alma zamanı, iyi düşünün güzel kararlar alın!