Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi’den dikkat çeken yorum; “Oğlak Burcu, Mart ayında muhakkak şans oyunu oynasın!”

Yasemin Kutsi’den dikkat çeken yorum; “Oğlak Burcu, Mart ayında muhakkak şans oyunu oynasın!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi’nin youtube kanalındaki burç yorumları özellikle astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, Mart ayını yorumladı, bakalım Mart ayı için Oğlaklara ne gibi uyarı ve tavsiyelerde bulundu;

Sevgili Oğlaklar; 7 Mart’ta Uranüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 7 yıl boyunca burada kalacak yani  büyük sürprizlere hazırlıklı olun, son 7 yılın acısı çıkacak.  Bu ay önünüze çıkan, sizin için en münasip fırsatları görüp değerlendireceksiniz, zihniniz açık maddi konularda da çok iyi fırsatlar var. Düşünce, kültür ve siyasetle ilgili konularda son derece başarılı olacaksınız. Bu ay ayrıca, yaşadığınız bir sorundan da kurtulacaksınız.

Venüs Kova burcunda ve sizin mal evinizi aydınlatıyor.  6-27 Mart arası şans oyunları oynamanızı öneririm, mal- mülk para ile alakalı herşeyde karlı çıkacağınız bir dönem.

Duygusal hayatınızda ise gökyüzü bazı sorunlar yaratabilir. Başladığınız bir ilişki varsa eğer partnerinizle aynı lisanı konuşmadığınızı düşünerek bu ilişkiden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınıza yeni insanlar girecek ve bu kişilerin önünüzdeki zamanlarda size faydası olacak.

Ayın ilk iki günü önünüzde çok iyi fırsatlar var. 3-4 Mart’ta ise dikkatli olun, yeni bir şeye başlamak için  ayın 6′ sında Balık burcunda ki Yeniay’ı beklemenizi öneririm. 8-15 Mart arasında sağlık problemi yaşayabilirsiniz, doktora gidin ihmal etmeyin! 10-15 Mart arası maddi bir başarı söz konusu. Sevgili Oğlaklar; 19 ve 20 Mart sizin için çok özel iki gün, bunu sakın unutmayın! Bu günlerde yaptığınız herşey sizi en tepeye oturtacak.