Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Özilhan’dan çarpıcı itiraflar geldi

Yasemin Özilhan’dan çarpıcı itiraflar geldi

tarafından ker_def

yaseminozilhan

DİZİYE BAŞLARSAM İŞ BAŞKA BOYUTA GEÇER

Eşinizle nasıl tanıştınız?

O da kader. İzzet Coca-Cola ile ilgilenmek için bir dönem Moskova’da yaşamış. Şirket, lojmanında küçük bir daire vermiş. Küçük de bir televizyonu varmış ve orada benim 3-4 bölüm yayımlanan ‘Aşk Oyunu’ dizimi izliyormuş. Karıncalı karıncalı… Beni görüp beğenmiş. Çevresine sormuş “Nasıl ulaşabilirim” diye, ortak tanıdık çıkmamış. Dizi kalkınca ben ‘Doktorlar’ kadrosuna girdim. İzzet de izin gününde İstanbul’a geliyor. Televizyon izlerlerken babası diyor ki “Oğlum bak bu ‘Doktorlar’ dizisi bizim hastanede çekiliyor.” İzzet bakıyor, beni görüyor. “Ben de bu kızı arıyordum” diyor. Ablası Türkan Abla hastanenin genel müdürü. Ertesi gün İzzet hastaneye geliyor ve tanışıyoruz.

İlk görüşte aşk mı peki?

Mayıstan ağustosa kadar arada sırada görüştük, İzzet sete gelmeye devam etti ve birlikte olmaya ağustosta başladık.

“Önce birbirimizi tanıdık” diyorsunuz…

E tabii. Tamam o beni fiziksel olarak beğenmiş ama hiç tanımıyordu ki. Zaten hep der “Benimki kumar gibi bir şeydi” diye. “Ukala olabilirdin, şımarık olabilirdin, göründüğün gibi olmayabilirdin” der. Ama sonra ekler: “Allah’a şükür içimden geçeni karşımda gördüm.”

Peki siz?

-Ben de ilk başta büyük samimiyet hissettim. Sonra hayran oldum. Önce yakın arkadaşım, 9 yıldır ilk günkü heyecanla sürmesinin nedeni de bu. Sonra akıl verenim, her şeyimi sorarım. Hata yapınca söyler, haklı olunca da yolumu açar.