Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Özilhan’ın oyunculuk konusunda net bir kararı var!

Yasemin Özilhan’ın oyunculuk konusunda net bir kararı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, artık oyunculuk yapmıyor. Doktorlar dizisi ile akıllarda kalan oyuncu, en son önceki sezon Mucize Doktor dizisine konuk olarak katılmıştı. Oyuncunun bu sürprizi uzun yıllar sonra hayranlarını memnun etmişti. 2 hafta sette çalışan Özilhan o süreçte bile çocukları ile ilgilenmekte zorlandığını belirtti.

Oyuncu artık dizilerde rol almanın kendisi için gerçekçi olmadığını ifade etti. 10 yıl sonra Mucize Doktor’da yer aldığını hatırlatan Yasemin Özilhan, “Ela karakteri olarak girmiştim. Keyifliydi. Güzel, keyifli. Çok şey değişmiş. Karavanlar var, çift ekip çalışıyorlar. Şartlar daha iyi ama çocuklarla benim için artık zor” diye konuştu.

Pandemi döneminde genelde evde olduğunu belirten Yasemin Özilhan, artık cemiyet hayatının tanınmış bir ismi konumunda. Oyunculuğu yapmayı düşünmeyen Özilhan’ın yeni reklam çalışması ise yakında ekranlarda yer alacak.

Eşi İzzet Özilhan ile basketbol maçlarında sıklıkla görüntülenen ve tribünden destek veren ünlü oyuncunun ses kısıklığının devam etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Giyim tarzıyla da dikkat çeken Yasemin Özilhan, bir marka için de tasarımlar yapmaya devam ediyor.