Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Sakallıoğlu’nun tek kişilik gösterisini izlemek için ünlüler akın etti

Yasemin Sakallıoğlu’nun tek kişilik gösterisini izlemek için ünlüler akın etti

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Lütfiye karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu Yasemin Sakallıoğlu’nun yeni gösterisi “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” büyük beğeni topladı. Gösteriyi geçtiğimiz akşam izleyenler arasında Burcu Biricik, İbrahim Büyükak, Esra Erol ve Merve Özbey gibi ünlü isimler vardı.

Gösterisine hem İstanbul’da hem de Türkiye’nin farklı şehirlerinde yoğun bir tempoyla devam eden başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz gece sahnelediği gösterisini seyretmeye gelen ünlü oyunculara sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

“Dün gece çok özel bir geceydi benim için. Bu senenin ilk gösterisiydi ve geliri köy okullarındaki çocuklara gidecekti. Beni dün gece yalnız bırakmayan bazı güzel insanlar var. En başta beni izlemekle kalmayıp, bana bu güzel anları hediye eden ve başından beri benden desteğini esirgemeyen güzel Hadise seni çok seviyorum. Ve yoğunluğun içinde gelenler…“

Maximum Uniq’teki gösteri öncesinde kameralara takılan Burcu Biricik, Yasemin Sakallıoğlu’nun tek kişilik gösterisini desteklediğini belirterek; “Yasemin’i takip ediyorum ve baya gülüyorum. Uzun zamandır canlı canlı izlemek ve gülmek istiyordum. Hem bir kadın stand-up’çı hem de gurur kaynağımız olması sebebiyle izlemek istedim” diyerek düşüncelerini ifade etmişti.

22 Nisan 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Yasemin Sakallıoğlu, ilk önce sosyal medyada yayınladığı komik videolarla tanındı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Lütfiye karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Daha sonra Jet Sosyete’de rol aldı.