Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşı 19 dizisinde dakika bir gol bir; Hülya Avşar kuralları diye bir şey var!

Yaşı 19 dizisinde dakika bir gol bir; Hülya Avşar kuralları diye bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Şubat ayında izleyicilerle buluşması beklenen Yaşı 19 isimli dizinin okuma provaları ve hazırlıkları yapıldı, şimdi ise çekim zamanı geldi… Ocak ayının ilk haftası için dizinin setinde çekimlerin başlayacağı daha önceden ifade edilmişti.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hem hikayesi çok merak ediliyor hem de güçlü kadronun ortaya koyacağı performans heyecanla bekleniyor. Yıllar sonra dizilere yeniden dönen Hülya Avşar ise, projede kendini daha ilk günden belli edecek.

Yeniden dizi setlerine dönüşü kendi kuralları ile gerçekleştirecek olan Hülya Avşar, yapımcıdan özel isteklerde bulundu. Bu kurallar hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, “İnsani kurallar. Onların dışında çalışmam çok zor. Dizide beklerken orada spor yapabilmem için küçük bir spor alanı kurulmasını istedim. Spordan vazgeçemiyorum, ne yapayım? Hamlaşmaktan korkuyorum. O yüzden böyle bir isteğim oldu” açıklamasını yaptı.

“Kendi lüksünden bu saatten sonra ödün vermeyeceğini net bir şekilde ifade eden Avşar, 4 yıllık aradan sonra yeniden setlere dönecek olmanın da heyecanını yaşadığını ifade etti. Ünlü oyuncu, 2021 yılındaki tek konsantrasyonunu Yaşı 19 dizisine vereceğini de sözlerine ekledi.

İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Selen Uçer, Asena Keskinci, Neslihan Arslan, Tolga Güleç ve Rüçhan Çalışkur’un da kadrosunda yer aldığı Yaşı 19, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerini de yapan Gold Film imzalı bir yapım.