Ana sayfa Sosyal Medya Yayında dizisi olmayan Ayça Ayşin Turan zirvede, Yalı Çapkını ile reyting rekoru kıran Afra Saraçoğlu düşüşte!

Yayında dizisi olmayan Ayça Ayşin Turan zirvede, Yalı Çapkını ile reyting rekoru kıran Afra Saraçoğlu düşüşte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu bilgi bankası olarak bilinen IMDb’nin Starmetre sonuçları ortaya çıktı. 31 Ekim 2022 tarihi itibari ile yenilenen listede Türk oyuncular arasında Ayça Ayşin Turan’ın büyük bir sıçrama yaparak birinciliğe yerleştiğini görebilirsiniz.

En son geçen sezon Ada Masalı isimli diziyle başarılı bir çıkış yapan ünlü oyuncu, bu yapımdaki partneri Alp Navruz ile de aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin ayrılık haberleri de yakın zaman önce geldi. Ayça Ayşin Turan’ın IMDb’nin sıralamasında birinciliği büyük bir atak ile ele geçirmesi de şaşırtıcı oldu. Zira oyuncunun yayında bir dizisi yok ve hayranları heyecanla yeni proje müjdesi bekliyor.

Yayında dizisi olmayan Ayça Ayşin Turan zirvede, Yalı Çapkını ile reyting rekoru kıran Afra Saraçoğlu düşüşte! 9

Ayça Ayşin Turan’ın en popüler Türk oyuncu olduğu listede son haftalarda Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir popülerlik elde eden Afra Saraçoğlu sekizinci durumda bulunuyor. Geçen hafta da yine aynı sırada bulunan Afra Saraçoğlu’nun puanlarında bir miktar düşüş olsa da sıralaması değişmedi.

Afra Saraçoğlu bu kadar etkili bir dizi çıkışı yapmışken, şu anda yayınlanan bir dizisi olmayan Ayça Ayşin Turan’ın en popüler Türk oyuncu olması da ilginç bir durum olarak dikkat çekiyor.

Yayında dizisi olmayan Ayça Ayşin Turan zirvede, Yalı Çapkını ile reyting rekoru kıran Afra Saraçoğlu düşüşte! 10

Dünya sıralamasında ise Ayça Ayşin Turan’ın 11 milyona yakın verinin bulunduğu oyuncu bilgi bankasında, tüm dünya çapında 308. sırada olması da önemli bir detay.

IMDb’nin 31 Ekim tarihi itibariyle yenilenen ilk 10 ünlü sıralamasında şu isimler yer alıyor:

1-Ayça Ayşin Turan
2-Kıvanç Tatlıtuğ
3-Hazar Ergüçlü
4-Can Yaman
5-Kerem Bürsin
6-Tuba Büyüküstün
7-Funda Eryiğit
8-Afra Saraçoğlu
9-Hande Erçel
10-Demet Özdemir

Yayında dizisi olmayan Ayça Ayşin Turan zirvede, Yalı Çapkını ile reyting rekoru kıran Afra Saraçoğlu düşüşte! 11