Ana sayfa Sosyal Medya Yayınlandığı döneme damga vuran Dudaktan Kalbe dizisinin ünlü oyuncusundan kötü haber geldi!

Yayınlandığı döneme damga vuran Dudaktan Kalbe dizisinin ünlü oyuncusundan kötü haber geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2007-2009 yıllarında Show TV’de yayınlanan ve döneme damgasını vuran Dudaktan Kalbe dizisinde canlandırdığı ‘Namık’ karakteri ile hafızalara kazınan Yunus Güner, Cihangir’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

49 yaşında yaşama veda eden Yunus Güner’in ardından sanatçı dostları üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Oyuncu Deniz Uğur paylaşımına “Otuz yıllık arkadaşlık… Ne çok anılarımız var… İnanamıyorum… Daha çoook doğum günü kutlayacaktık” yazdı.

Yayınlandığı döneme damga vuran Dudaktan Kalbe dizisinin ünlü oyuncusundan kötü haber geldi! 9

Ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy’da Yunus Güner’in ardından aşağıdaki paylaşımı yaparak, “Ah Yunus’umuz, ah benim güzel kalpli dostum tanıdığım en vefakar en güzel ahlaklı adamdın, herkesin yardımına yetişen, karıncayı bile incitmeyen güzel insan, ışıklar içinde ol, seni çok özleyeceğim” yazdı.

Yayınlandığı döneme damga vuran Dudaktan Kalbe dizisinin ünlü oyuncusundan kötü haber geldi! 10

Özge Özder ise Dudaktan Kalbe dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Yunus Güner ile bir sahnesini paylaşarak, “Seni yıllar sonra böyle bir haberle görmek, ne diyeceğimi bilemiyorum, çok ama çok üzgünüm mekanın cennet olsun canım Yunus” yazdı.

Yayınlandığı döneme damga vuran Dudaktan Kalbe dizisinin ünlü oyuncusundan kötü haber geldi! 11

1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yunus Güner, eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamladı. Güner, rol aldığı ‘Sonradan Görmeler’, ‘Bütün Çocuklarım’ ve ‘Dudaktan Kalbe’ gibi dizilerle tanındı.