Ana sayfa Sosyal Medya Yaz ayında bu çifti çok konuşacağız! İçimizdeki Ateş dizisinden ilk pozlar geldi…

Yaz ayında bu çifti çok konuşacağız! İçimizdeki Ateş dizisinden ilk pozlar geldi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon finaline yaklaşırken yaz sezonu için hazırlanan dizilerle ilgili çalışmalar da hızlandı. Kanallar yaz aylarında daha çok romantik komedi türündeki dizileri tercih ediyor. Sezon boyunca ağır dramalar izleyenler için yaz aylarında daha neşeli, eğlenceli, renkli hikayeler sunulmaya çalışılıyor.

ATV de bu kanallardan birisi. Yaz sezonu için hazırlıklarına başlayan kanalın öne çıkan yapımı İçimizdeki Ateş ile ilgili bazı ayrıntılar gündeme gelmişti. Dizide iki başarılı genç oyuncu başrolde yer alıyor.

İpek Filiz Yazıcı, Aşk 101 dizisi ile dikkatleri çekmişti. Netflix’te yayınlanan diziden sonra da ismi çok konuşuldu. 2001 doğumlu olan İpek Filiz Yazıcı, ilk olarak 2016 yılında Babam Ve Ailesi dizileriyle tanındı. Ardından 7Yüz, Kayıtdışı, Elimi Bırakma, Yeni Hayat, Aşk 101 ve Son Nefesime Kadar isimli yapımlarda oynadı.

1999 doğumlu olan Atakan Hoşgören de 2016 yılında oyunculuğa başladı. İlk kez Yıldızlar Şahidim dizisinde oynayan Hoşgöeren daha sonra 4N1K Yeni Başlangıçlar, Sana Söz ve Akıncı dizilerinde rol aldı. Geleceğin jönlerinden olduğunu ortaya koyan Hoşgören ve yine başarılı işlere imza atan İpek Filiz Yazıcı, İçimizdeki Ateş’te partner oldular.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı İçimizdeki Ateş dizisinin çekimleri, yaklaşık bir hafta önce başlamıştı. Özellikle iki başarılı oyuncunun hayranları, sosyal medyada şimdiden ikiliyi birbirlerine çok yakıştırmakta.

Bu yaza damga vuracak İçimizdeki Ateş, ekrana gelmeye bir adım daha yaklaştı! 15

Genç kuşağın başarılı isimlerinin dizi öncesinde fotoğraf çekimleri yapıldı. Sosyal medyada bu fotoğraflara yapılan yorumlardan, dizinin merakla beklendiği de görülmekte. İki oyuncuyu birbirlerine çok yakıştıran hayranları, çekimlerdeki enerjiye de dikkat çekiyor.

İçimizdeki Ateş dizisi için heyecanlı bir bekleyiş de başladı. Senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün yazdığı dizide ayrıca Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu ve Gizem Arıkan rol alıyor. Ekibe son katılan isler ise usta oyuncu Hazım Körmükçü ve Demirhan Demircioğlu oldu.

Henüz dizinin hikayesi ile ilgili bir bilgi yok. Ancak İpek Filiz Yazıcı ve Atakan Hoşgören dizi çifti olarak şimdiden konuşulmaktalar. İçimizdeki Ateş dizisinin Haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Bu yaza damga vuracak İçimizdeki Ateş, ekrana gelmeye bir adım daha yaklaştı! 16

Dizide Atakan Hoşgören Ege ve İpek Filiz Yazıcı da Hale karakterlerine hayat verecekler. Burak Sevinç Doğan karakterini canlandırırken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile hatırlanan Ceren Benderlioğlu ise İçimizdeki Ateş dizisinde Tülin karakterini oynayacak.

Gizem Arıkan’ın Bahar’a hayat vereceği dizide, Demirhan Demircioğlu ise Mert olarak izleyicilerle buluşacak. Hazım Körmükçü de Tahsin rolünü oynayacak.