Ana sayfa Dizi Analiz Yaz aylarının en farklı dizisi İçimizdeki Ateş’te kim hangi karakteri canlandırıyor?

Yaz aylarının en farklı dizisi İçimizdeki Ateş’te kim hangi karakteri canlandırıyor?

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını Fabrika Yapım’ın yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ dizisi bu akşam (23 Haziran Perşembe) yayınlanacak olan ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlıyor. Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği dizinin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz kaleme alıyor.

Mert, Bahar, Hale ve Ege hukuk fakültesinden mezun olmuş genç avukat adaylarıdır. Staj döneminde yolları ateşle oynamayı çok iyi bilen adalet savaşçısı Doğan Yener’in bürosunda kesişir. Gerçek hikayelerin ortasında hayatlarını kurmaya çalışan bu dört genç hem güçlü bir ekip hem de birer rakip olarak altı aylık stajlarını tamamlamak zorundadır.

İşte ‘İçimizdeki Ateş’in merakla beklenen karakterleri:

DOĞAN YENER (BURAK SEVİNÇ)

Kararlı, idealist avukat. Onu üzmek, kırmak, tehdit etmek neredeyse imkânsız. Beklemeye, hataya, yalana tahammülü yok. Kimse onu satın alamaz, adaletin ve hukukun sorabileceği tüm hesapları sormaktan asla çekinmez.

TÜLİN TAN (CEREN BENDERLİOĞLU)

Güvenilir, kimsenin satın alamayacağı, güvendiği insanlarla sonsuz yolculuklara çıkabilecek güçlü kadın avukat. Gitmediği, gidemediği tek kişi Doğan. Hayata onunla adım atmış, aşkı görmüş, birlikte adalet savaşlarına girmiş…

HALE VURAL (İPEK FİLİZ YAZICI)

Hızlı düşünen, kriz yönetiminde başarılı, rekabetçi güçlü. İsyankar yapısıyla üvey babası Tahsin’e baş kaldırabilecek cesarete sahip. Sınırlara ve baskılara direnen ve anında karşı koyabilen yapısıyla insanların dikkatini çeker.

EGE ŞAHİN (ATAKAN HOŞGÖREN)

Pratik zekasıyla insanları kendisine hayran bırakır. Kadınlarla arası iyi olmasına rağmen henüz kimseyi kendisine aşık edememiş. Alıngan ve kırılgan değil ancak içinde yalnız kalmaktan korkan küçük bir çocuk saklı.

BAHAR SAYIN (GİZEM ARIKAN)

İnatçı, hayatını ihtimaller dahilinde yaşayan, hakkaniyetli, kardeşi Banu’nun hem annesi hem babası. Dışarıdan bakıldığında güçlü ama içerilerde kırılgan küçük bir kız çocuğu gizli.

MERT KARAMAN (DEMİRHAN DEMİRCİOĞLU)

Sorumluluk sahibi, dürüst, adalet tek kılavuzu. İyi bir gözlemci sesi de güzel. Kafasına koyduğunu yapar. Kolay kolay geri adım atmaz.