Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz dizilerinin favorisi olmaya aday İçimizdeki Ateş dizisi yola çıktı, geliyor! İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

Yaz dizilerinin favorisi olmaya aday İçimizdeki Ateş dizisi yola çıktı, geliyor! İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı iki ismi İpek Filiz Yazıcı ve Atakan Hoşgören’i bir araya getiren atv’nin İçimizdeki Ateş isimli yaz dizisi, heyecanla bekleniyor! Özellikle genç izleyicileri hedef alan dizinin iki başarılı oyuncusu, ilk kez partner olarak bir dizide birlikte kamera karşısına geçiyorlar.

İpek Filiz Yazıcı, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisindeki rolü sonrası büyük dikkat çeken bir isim olmuştu. 2001 doğumlu olan İpek Filiz Yazıcı, ilk olarak 2016 yılında Babam Ve Ailesi isimli dizi ile ekranlara gelmişti. Sonrasında 7Yüz, Kayıtdışı, Elimi Bırakma, Yeni Hayat, Aşk 101 ve Son Nefesime Kadar isimli dizilerde rol aldı.

1999 doğumlu olan Atakan Hoşgören ise Yazıcı gibi 2016 yılında oyunculuk kariyerine başladı. Onun ilk rol aldığı yapım ise Yıldızlar Şahidim dizisi oldu. Ardından 4N1K Yeni Başlangıçlar, Sana Söz ve Akıncı dizilerinde rol alan genç oyuncu, geleceğin başarılı jönlerinden biri olmaya da aday.

Bu iki genç ve başarılı ismi buluşturan İçimizdeki Ateş dizisinin yönetmenliğini Murat Onbul üstlenmekte. Dizinin çekimlerinin Mayıs ayında başlanacağı bir süre önce konuşulmuştu. Nihayet güzel haber geldi başladığı duyuruldu.

Yaz dizilerinin favorisi olmaya aday İçimizdeki Ateş dizisi yola çıktı, geliyor! İşte diziyle ilgili tüm detaylar... 8

Yaz sezonunda rakip kanalların romantik komedi yapımlarına karşı sıkı bir mücadele verecek olan İçimizdeki Ateş dizisi hayli iddialı. Şimdiden gençlik dizisi olarak çok konuşulacağı tahminleri yapılan dizide dört gencin hikayesi anlatılacak.

Senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün yazdığı dizide ayrıca Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu ve Gizem Arıkan rol alıyor. Ekibe son katılan isler ise usta oyuncu Hazım Körmükçü ve Demirhan Demircioğlu oldu.

Atakan Hoşgören ile İpek Filiz Yazıcı’nın yaz sezonunun çok konuşulan dizi çiftleri arasında olacağı da sosyal medyada şimdiden dillendirilmeye başlandı. Birbirlerine ekran partneri olarak çok yakıştırılan iki oyuncunun rol aldığı İçimizdeki Ateş dizisinin çekimlerine başlanması ile birlikte heyecan da arttı. Dizinin Haziran ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Yaz dizilerinin favorisi olmaya aday İçimizdeki Ateş dizisi yola çıktı, geliyor! İşte diziyle ilgili tüm detaylar... 9

Dizide oyuncuların karakterleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Atakan Hoşgören Ege ve İpek Filiz Yazıcı da Hale karakterlerine hayat verecekler.  Burak Sevinç Doğan karakterini canlandırırken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile hatırlanan Ceren Benderlioğlu ise İçimizdeki Ateş dizisinde Tülin karakterini oynayacak.

Gizem Arıkan’ın Bahar’a hayat vereceği dizide, Demirhan Demircioğlu ise Mert olarak izleyicilerle buluşacak. Hazım Körmükçü de Tahsin rolünü oynayacak.