Ana sayfa Dizi Haberleri Yazgı dizisinin akıbeti de adına benzedi! Tv8’in dizisinin başına gelene bakın!

Yazgı dizisinin akıbeti de adına benzedi! Tv8’in dizisinin başına gelene bakın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Prime time kuşağında ekrana gelen dizilerin yanı sıra daha erken saatlerde yayınlanan günlük dizilerin de ayrı bir izleyicisi var. Bazı kanalların gün içinde reyting listelerinde dikkat çeken günlük dizilerine karşılık, bazı kanalların atakları devam ediyor.

19 Ekim’de Star TV’de yayınlanmaya başlayacak olan Toprak ve Fidan dizisi bunlardan birisi. Kanal, diziyi gün içindeki bir saatte ekrana getirmek yerine, 19:00’da yayınlayacak! Haber saatini 18:15’e çeken kanal, hemen ardından da günlük dizi olarak Toprak ve Fidan’ı ekrana getirmeye başlayacak.

Reyting mücadelesinin giderek ciddi bir savaşa dönüştüğü süreçte gelen bu atak, bazı dizilere de örnek teşkil edebilir!tv8 ekranlarında bir Eylül ayında başlayan ve başrolünde Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk’ün yer aldıkları günlük bir dizi olarak ekrana gelmeye başlayan Yazgı içi kanal ümitliydi. Hafta içi her gün 13:30’da yayınlanan dizinin akıbeti merak konusu şimdi!

Yazgı dizisinin akıbeti de adına benzedi! Tv8'in dizisinin başına gelene bakın! 7

Hatırı sayılır bir izleyici, günlük dizileri takip ediyor. tv8 de bu izleyici grubunu çekmeyi planlıyordu.Erkan Meriç, Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile tanınmış ve şöhreti yakalamıştı. Daha sonra prime time dizilerde de rol almış ancak onu gündüz kuşağında görmek isteyen ısrarlı izleyicilerin mesajları da Yazgı dizisi ile karşılık bulmuştu.

Ancak Erkan Meriç hayranlığına karşın Yazgı dizisinin, reyting listesinde ilk 100’e bile girememiş olması büyük bir hüsran yaşattı! Yazgı dizisinin ismi gibi kaderi de belirleniyor bu reytinglerle! Final yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor ama dizinin üç kategoride de ilk 100’e girememiş olması karşısında yeni bir karar gelebilir!

Bazı izleyiciler tıpkı Star TV’nin yaptığı gibi, günlük dizinin saatinin 19:00 olması gerektiği görüşünde! tv8 bu çağrılara kulak verir mi henüz bilinmiyor ancak aynı saatte ekrana getirmeye devam ederse Yazgı’nın yazgısı da belli!